Bratara Smart care inlocuieste telefoanele

1

Tehnologia avanseaza pe zi ce trece, gadgeturile devenind din ce in ce mai cautate atat de catre pasionatii de pe teritoriul tarii noastre, cat si de catre oamenii din lumea intreaga. Revolutia gadgeturilor a inceput de cativa ani buni si se pare ca nu se va termina curand daca e sa ii ascultam pe expertii care isi desfasoara activitatea zilnca profesionala in acest domeniu.

Ultima noutate de gadget pe piata internationala este o bratara fitness care in viitor isi doreste sa inlocuiasca atat telefoanele inteligente cat si tabletele. Pe numele ei Cicret, bratara se va lansa pe piata cu un scop bine definit si anume acela de a proiecta pe mana un ecran. Acest lucru este posibil cu ajutorul unui proiector minuscul care este integrat in bratara si care este dotat cu 8 senzori care ajuta utilizatorul la manevrarea ei. Din punctul de vedere al utilizarii acesteia, bratara Cicret este multifunctionala putand fi folosita atat la efectuarea apelurilor telefonice, la citirea e-mailurilor, la ascultarea muzicii, vizionarea filmelor si videoclipurilor, la rularea jocurilor dar si la citirea mesajelor de pe site-urile de socializare. In concluzie, aceasta poate inlocui cu succes atat un telefon inteligent, cat si o tableta. Pretul ei de lansare este de aproximativ 400 de Euro, un pret relativ mic in comparatie cu unele telefoane inteligente aparute pe piata si supra-apreciate.

Din punctul de vedere al design-ului acesta nu este unul futurist, bratara Smart fiind confectionata din cauciuc normal, gasindu-se de cumparat in diferite culori si marimi. Chiar si asa, Cicret isi propune sa revolutioneze lumea gadgeturilor, incercand dintr-o lovitura sa doboare smartphone-urile si tabletele, aceasta fiind pe cat de simplu construita, pe atat de complexa. Din punct de vedere tehnic gadgetul vine la pachet cu un port USB, cu tehnologiile Wirelesss si Bluetooth dar si cu un senzor de accelerometru. O noutate este implementarea cartelei SIM 3G in bratara dar la figurat nu si la propriu, dezvoltatorii gadgetului dispunand de o tehnologie care le permite sa nu integreze tot SIM-ul in ea.