Bratara Smart – Functii generale

6

Nu cred ca mai exista multe persoane in zilele noastre care sa nu detina acasa o bratara inteligenta. Acestea au devenit foarte cunoscute imediat dupa aparitia ceasurilor Smart care au revolutionat gadgeturile. De atunci si pana azi majoritatea persoanelor care practica zilnic activitati sportive au la mana un astfel de gadget.

Exista insa si oameni care nu stiu exact ce functii iti ofera un astfel de dispozitiv inteligent si daca s-ar decide sa si-l cumpere care ar fi modelul ce se incadreaza nevoilor lor personale. Asadar, daca intrati in categoria acestor persoane, noi va ajutam sa va decideti la un anume model explicandu-va care sunt functiile si caracteristicile generale pe care le au bratarile inteligente

  1. Functia de Pedometru – Acesta este elementul principal al unei bratari fitness. Cu ajutorul Pedometrului va puteti monitoriza pasii pe care ii faceti zi de zi de asemenea, ei fiind si contorizati.
  2. Senzorul de puls – In cazul in care aveti deseori probleme cu inima, senzorul va va ajuta sa va masurati pulsul in fiecare zi si sa tineti evidenta masuratorii.
  3. Monitorizarea somnului – Daca de obicei aveti un somn mai agitat si va treziti dimineata obositi, bratara de fitness care detine aceasta functie va ajuta sa va monitorizati orele pe care le petreceti dormind, spunandu-va chiar si de cate ori v-ati foit in pat.
  4. Functii suplimentare – Majoritatea gadgeturilor de acest gen va vor avertiza prin vibratii sau cu ajutorul unui LED atunci cand aveti apeluri si mesaje nepreluate pe telefon ori daca sunt mesaje necitite pe un site de socializare anume.
  5. Touch-ul – Unele bratari dispun de un display cu touch iar altele nu.

Din punctul de vedere al design-ului pe care acestea le au, el este comun, diferenta dintre ele fiind culoarea, forma sau materialul din care bratarile Smart sunt fabricate.