Ce este un Media Player

1

Unul dintre cele mai cautate gadgeturi in zilele noastre atat de catre persoanele tinere cat si de catre cele cu varsta mai inaintata sunt media playerele. Cu toate acestea exista inca persoane care nu stiu exact cum functioneaza aceste gadgeturi si care este scopul lor.

Media playerele sunt alegerea ideala a celor care adora sa joace jocuri, sa asculte muzica sau sa vizioneze filme, ele conectandu-se la televizor simplu si fara mari cunostinte in domeniu. Nu cu mult timp in urma majoritatea dintre noi obisnuiam sa redam propria colectie de filme, muzica sau jocuri cu ajutorul blu-ray-ului sau al dvd-ului. Intre timp gusturile consumatorilor s-au mai schimbat putin, acestia devenind pasionati de toate gadgeturile mai simplu de utilizat si mai inovative. Asa au aparut media playerele. De fapt, aceste dispozitive au aparut cu mult timp inainte insa sub forma de software, precum BS Player sau VLC. Cu timpul, persoanele care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala in creearea gadgeturilor s-au gandit ca este necesar si un astfel de dispozitiv inteligent portabil care sa se poata conecta atat la televizor cat si la monitorul calculatorului si sa redea colectia personala de muzica, filme sau jocuri. Utilizarea sa este foarte simpla, acesta conectandu-se la tv sau monitor cu ajutorul unui cablu. De asemenea este usor de manevrat datorita telecomenzii sale proprii, independente de televizor sau de alt dispozitiv. Pornirea unui astfel de gadget se face prin apasarea acestei telecomenzi si prin reglarea volumului dupa preferintele fiecarui utilizator in parte.

Pasionatii de filme, jocuri si muzica carora le este mai comod sa stea in fata televizorului decat la calculator pot sa isi achizitioneze un astfel de gadget, mai ales datorita faptului ca pretul este pe masura oricarui buzunar. In plus, in cazul in care nu aveti inca banii sa va achizitionati un televizor de tip Smart, media playerul este un gadget must-have pentru dumneavoastra.