Ce este un trepied si la ce foloseste

17. descărcare

Chiar daca trepiedele sunt recomandate de catre specialistii care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala in domeniul fotografiei amatorilor, trebuie sa stiti ca si profesionistii le utilizeaza destul de des, apreciindu-le la adevarata lor valoare. Se spune ca o poza de grup se face doar cu ajutorul unui trepied pe masura, acesta garantand claritatea si stabilitatea fotografiei.

Trepiede se gasesc de cumparat cu miile atat pe teritoriul tarii noatre cat si pe teritoriul altor tari din lumea intreaga, atat in magazinele de profil din marile orase cat si in mediul virtual, acesta din urma fiind ceva mai accesibil din punctul de vedere al pretului datorita concurentei si sutelor de produse de acest gen care se gasesc de cumparat pe internet. Din punctul de vedere al preturilor cu care aceste accesorii foto – video sunt comercializate ele pot varia de la un produs la altul, de la 100 si chiar pana la 3000 de Ron, in functie de mai multe aspecte precum – magazinul de unde este cumparat accesoriul, reducerea de care beneficiezi, brandul care l-a lansat pe piata, daca trepiedul este pentru amatori sau pentru profesionisti, marimea lui etc

Concluzia este ca indiferent daca esti un amator in ale fotografiei sau un profesionist, un trepied iti va fi foarte necesar in anumite momente cand fotografiezi. In general, un astfel de accesoriu foto – video este folosit atunci cand trebuie sa faci fotografii macro, sa lucrezi in studio, sa pozezi noaptea, sa faci fotografii cu expunere lunga etc Atunci cand consideri ca este cazul sa iti achizitionezi un astfel de accesoriu foto – video specialistii recomanda ca in cazul in care esti un fotograf amator si nu stii ce tip de trepied sa iti cumperi, sa apelezi la sfaturile si recomandarile lui. Acet lucru este foarte important daca iti doresti sa cumperi un trepied care se incadreaza nevoilor tale atat din punct de vedere tehnic cat si al raportului calitate – pret.