Ce Media Player sa alegi

3

In cazul in care nu te gasesti printre milioanele de romani care detin deja un media player in casa si te hotarasti sa iti achizitionezi unul, iti vom da sfaturile necesare despre cum sa faci selectia modelului perfect pentru nevoile tale.

  1. Cea mai importanta caracteristica pe care trebuie sa o urmaresti la achizitionarea unui media player este sistemul de operare a acestuia. Pe piata exista atat gadgeturi de acest tip care ruleaza sistemul de operare Linux sau Windows cat si Android, acestea din urma fiind in general cea mai buna alegere datorita magazinului bogat de aplicatii si jocuri care iti este pus la dispozitie. In plus, daca esti deja obisnuit cu un smartphone iti va fi foarte usor sa utilizezi si un media player care ruleaza sistemul de operare Android.
  2. Majoritatea modelelor, indiferent daca vorbim de media playere Linux, Windows sau Andoid au preinstalate anumite aplicatii vitale pentru iubitorii de filme online, de jocuri sau de muzica. De la caz la caz vom enumera cateva aplicatii preinstalate pe un media player – Netflix, HBO Go, Voyo, Hulu, Skype, redare IPTV gratuit, Facebook, clientul de e-mail etc Trebuie precizat ca unele dintre aceste aplicatii functioneaza doar in anumite puncte geografice, nefiind toate aplicatiile capabile sa ruleze si in Romania.
  3. Media Playerele recomandate pentru cei pasionati sunt cele care ruleaza Android, mai ales datorita faptului ca ai la dispozitie magazinul Google Play de unde iti poti alege mii de aplicatii pe placul tau.
  4. Opteaza pentru un media player care detine un joystick separat pentru jucarea jocurilor sau o camera web pentru folosirea retelelor de socializare precum Skype sau Facebook ori cumpara-le tu separat.
  5. Este impetuos necesar sa fii atent la memoria maxima pe care un astfel de gadget o suporta, recomandat fiind mai ales daca rulezi multe jocuri sa iti achizitionezi un media player cu cel putin 16 GB de memorie interna unificata.

In rest, fiecare utilizator in parte isi poate cumpara un media player de ce dimensiune si culoare doreste, magazinele fiind pline de astfel de gadgeturi care de care mai performante si mai interesante din punct de vedere estetic.