Ce sunt bratarile fitness?

2

Tehnologia gadgeturilor evolueaza pe zi ce trece, in fiecare zi aparand pe piata electronica atat din tara cat si din strainatate noi dispozitive inteligente care de care mai performante si mai interesante. Printre toate aceste gadgeturi se numara si bratarile pentru fitness, adorate de catre pasionatii dispozitivelor electronice de acest gen care iubesc sportul.

Pentru cei care obisnuiesc sa faca zi de zi activitati sportive dar care nu au incercat inca un astfel de gadget si nu stiu cu ce se mananca el si care este scopul utilizarii lui, va spunem noi –

Bratarile pentru fitness au aparut de multa timp pe piata gadgeturilor, mai exact imediat dupa aparitia smartwatch-urilor. Interesul pentru ele s-a manifestat rapid mai ales datorita faptului ca aceste bratari iti ofera aproape aceleasi functii pe care le ofera si un ceas inteligent. Totusi, principala caracteristica pe care o are o bratara fitness este cea de masurare a pasilor pe care ii faceti zi de zi, mai exact detine functia de pedometru. In functie de fiecare producator in parte si de modelul produsului pe care va decideti sa vi-l achizitionati, bratarile fitness pot avea mai multe functii si caracteristici. Astfel, unele dintre aceste gadgeturi pot fi dotate mai mult decat cu un pedometru, ele oferindu-ti posibilitatea de a-ti masura pulsul in fiecare zi si de a tine o evidenta a lui. De asemenea, alte astfel de bratari inteligente iti pot masura timpul pe care il petreci atunci cand dormi, in functie de cate ori te misti in pat in timul somnului, cu conditia sa porti si noaptea bratara fitness.

Din punctul de vedere al pretului cu care aceste gadgeturi sunt comercializate, specialistii care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala in acest domeniu ne atentioneaza ca valoarea lor este destul de ridicata spre deosebire de smartwatch-uri insa pentru iubitorii sportului acest lucru este irelevant.