Cea mai ieftina drona de pe piata

2

Dronele sunt deja gadgeturi destul de cautate pe teritoriul tarii noastre, multi dintre noi percepandu-le ca pe niste jucarii si neezitand sa le cumparam pentru a le face cadou sub bradul de Craciun. Aria de utilizare a lor este destul de mare, acestea fiind apreciate mai ales de catre cei mici dar si de catre companii mari care isi desfasoara activitatea profesionala zilnica in domeniul filmarii la inaltime, dronele ajutandu-le sa filmeze anumite evenimente sportive sau concerte.

Cea mai ieftina drona de pe piata din Romania este iUni CX-10A. Aceasta este considerata a fi si una dintre cele mai mici drone din lume. Pretul cu care ea poate fi achizitionata atat din mediul virtual cat si din magazinele de profil din toata tara incepe de la 150 de Ron. Dimensiunile acesteia spun tot despre ea, respectiv – 40x40x22 mm, fiind dotata cu un giroscop performant cu 6 axe, raza de actiune a sa depasind 20 de metri. Dispozitivul inteligent a fost construit exclusiv cu scopul de a distra, el nefiind conceput si cu o camera foto din cauza dimensiunilor micute pe care le are. Cu toate acestea, testele la capitolul performanta nu sunt deloc proaste, drona reusind sa scoata note maxime la verificare. Functionalitatea sa este posibila cu ajutorul une baterii Li-Ion de 100 mAh. Tot din cauza dimensiunilor micute, aceasta drona nu a putut fi dotata cu un acumulator mai performant, iUni CX-10A fiind capabila sa functioneze nu mai mult de 5 minute.

In ciuda dimensiunilor minuscule si a bateriei care tine putin, acest gadget impresioneaza la capitolul estetic. Drona arata exceptional, se gaseste de achizitionat in mai multe culori si este o idee minunata de cadou, atat pentru cei mici cat si pentru persoanele mai in varsta care adora sa se joace si sa testeze gadgeturi noi.