Recomandari pentru cumpararea unei bratari fitness

7

In functie de nevoile dumneavoastra personale de zi cu zi, atunci cand decideti sa va cumparati un o bratara inteligenta chiar aveti de unde alege, oferta fiind destul de mare si cererea la fel. Cu toate acestea specialistii din domeniu va recomanda sa nu va axati numai pe un criteriu atunci va cumparati o bratara Smart si sa va luati una care incadreaza cat mai multe functii posibile si caracteristici speciale. Astfel ei va recomanda o bratara multifunctionala, denumita Jawbone Up 2, aparuta nu de multa vreme pe piata gadgeturilor de pe teritoriul tarii noastre.

Acest dispozitiv inteligent dispune de mai multe functii suplimentare pe langa cele cu care suntem deja obisnuiti, acesta fiind si motivul pentru care va este recomandata –

  1. Inregistrarea antrenamentului – Bratara are functia de detectare automata a activitatii tale, inregistrand singura cand ai fost activ o perioada mai mare de timp si de asemenea avertizandu-te in cazul in care ai uitat sa mai faci si activitati sportive.
  2. Monitorizarea somnului – In cazul in care nu stii de ce te trezesti atat de obosit dimineata, aceasta bratara te ajuta sa afli prin contorizarea timpului pe care l-ai petrecut in pat dormind. De asemenea, iti va spune chiar si de cate ori te-ai foit in somn.
  3. Masurarea pulsului – In zilele agitate in care traim senzorul de puls te ajuta sa iti masori cu exactitate bataile inimii si de asemenea sa iti si contorizezi in fiecare zi pulsul, inregistrand-ul.
  4. Functia de antrenor inteligent – Cu ajutorul acesteia vi se pot analiza datele de activitate sportiva, ele comparandu-se cu performantele in curs de desfasurare, o functie foarte importanta pentru sportivi.
  5. Smart alarm – Jawbone Up 2 dispune si de o alarma inteligenta care iti reaminteste daca ai de luat vitaminele sau daca ai sarit peste masa de pranz.