Cel mai complex Media Player de pe piata

9

D-Link Boxee Box este seful tuturor Media Playerelor atat de pe piata din Romania cat si din alte tari din lumea intreaga. Acesta este de fapt un mini calculator deghizat care poate sa faca absolut orice, reusind sa satisfaca toate punctele importante din punct de vedere tehnic pe care le cauta orice pasionat de gadgeturi.

Dispozitivul electronic vine la pachet cu o telecomanda multifunctionala cu ajutorul ei putand sa accesezi absolut orice iti doresti, telecomanda televizorului nemaifiind necesara decat pentru aprinderea sau inchiderea acestuia. In plus, D-Link Boxee Box dispune pe telecomanda si de o tastatura QWERTY, pentru a ajuta utilizatorul sa tasteze mai rapid adresele in browserul web sau pentru a efectua o cautare care nu iti ia tot timpul din lume. Browserul acestui Media Player este unul foarte performant permitand o navigare usoara, incluzand si Flash 10. De altfel, cei care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala in compania D-Link s-au axat de data aceasta foarte mult pe procesorul Media Playerului, el beneficiind de un sistem O Chip, procesorul fiind de tip SOC Intel. Designe-ul sau este de asemenea unul inovativ, cu dimensiuni reduse si carcasa durabila, rezistenta atat la zgarieturi cat si la praf.

Din punctul de vedere al pretului cu care acesta se achizitioneaza trebuie sa va atentionam ca nu este deloc mic insa raportul calitate-pret este de necomparat fata de alte astfel de gadgeturi existente in magazinele din Romania sau in alte tari din lume. Specialistii recomanda Media Playerul D-Link Boxee Box persoanelor care nu prea se uita la bani atunci cand vine vorba de achizitionat un astfel de dispozitiv electronic, celor care apreciaza un gadget de calitate si de la care au cerinte pe care nu le pot avea de la un Media Player de mana a doua.