Cel mai ieftin mini-pc

5

Mini-pc-ul cu Android Neo X8-H Plus este recunoscut de catre cei care apreciaza gadgeturile ca fiind cel mai ieftin mini-pc de pe piata la ora actuala, acesta costand chiar si mai putin decat un smartphone. De asemenea functiile sale nu sunt deloc de neglijat, fiind mai performant chiar si decat un calculator mai scump.

Daca va intrebati cum este posibil ca un astfel de dispozitiv inteligent sa fie mai ieftin decat orice calculator sau smartphone quad-core, aflati ca exista un secret si anume acela ca mini-pc-ul cu Android Neo X8-H Plus nu detine un ecran, bazandu-se doar pe monitorul sau televizorul celui care il foloseste. Din punctul de vedere l caracteristicilor si functiilor sale, mini-pc-ul vine la pachet cu un procesor quad-core, un spatiu de stocare de tip DDR Ram de 2 GB, cu 16 GB de stocare dar si cu un accelerator grafic de tip Mali de cea mai buna calitate. Persoanele care iubesc sa asculte muzica se vor minuna de caracteristicile sale din acest punct de vedere, Android Neo X8-H Plus detinand pentru sistemele cu surround o iesire audio optica, iesire pentru casti in cazul in care dorim sa il conectam la un sistem audio dar si intrare pentru microfon daca vrem sa vorbim pe Skype sau sa facem acasa karaoke. De altfel, punctand conectivitatea, mini-pc-ul detine o mufa micro-USB si una normala USB, un cititor de carduri MMC si SD. Datorita antenei pentru prinderea semnalului WIFI cu care este incorporat Neo X8-H Plus este capabil sa se conecteze inclusiv la retelele cele mai puternice de tip dual-core. In plus, acest mini-pc se remarca prin unicitatea sa si datorita faptului ca este capabil sa faca un hotspot, functie pe care nu multe mini-pc-uri o au.

Mini-pc-ul Android Neo X8-H Plus vine la pachet cu o tastatura insa pentru a face lucrurile si mai interesante, specialistii care isi desfasoara activitatea profesionala in acest domeniu recomanda a se cumpara la el o altfel de tastatura de genul PNI Airfun. De asemenea, in cazul in care obisnuiti sa folositi des Skype-ul pe televizor sau adorati sa va faceti selfie-uri este recomandat sa va achizitionati si un webcam de calitate.