Cele mai ieftine smartwatch-uri din lume

9

Smartwatch-urile sunt la ora actuala dispozitivele inteligente cele mai cautate atat in Romania cat si in alte tari din lumea intreaga. Dintre toate gadgeturile aparute pe piata, ceasurile inteligente au cea mai mare acoperire din punctul de vedere al utilizarii, acestea gasindu-se de achizitionat in diferite forme si culori dar si la diferite preturi. Printre cele mai ieftine smartwatch-uri care se gasesc de cumparat, mentionam –

  1. E-Boda Smart Time 100 – La pretul de nici mai mult nici mai putin de 80 Ron, ceasul E-boda Smart Time 100 este cel mai ieftin smartwatch care se gaseste de cumparat la ora actuala. Cu un display de 1.4 inch si cu o rezolutie de 128 X 128 pixeli acest gadget si-l poate permite oricine. De asemenea, caracteristicile sale nu sunt de ignorat, el venind la pachet cu un acumulator de 230 mAh, avand functiile pe care le are aproape orice smartwatch precum – calculator, pedometru, camera foto, apelare, agenda telefonica si SMS etc
  2. IMK DZ09 Plus Model 2016 – Acest dispozitiv inteligent este compatibil cu toate telefoanele care ruleaza pe sistemele de operare Android si IOS, fiind dotat cu un ecran LCD de 1.5 inch si cu o rezolutie de 240 X 240 pixeli. Pretul lui nu depaseste suma de 200 Ron, pret relativ mic in comparatie cu functiile acestuia – camera foto, Facebook, Whatsapp, apeluri etc.
  3. Smartwatch-ul Media-Tek – Din punctul de vedere al raportului calitate – pret, ceasul inteligent Media-Tek se poate incadra cu usurinta in domeniul celor mai ieftine gadegeturi de acest tip. Pretul lui este de 200 Ron, acesta venind insotit de o camera foto de 1.3 MP si o memorie de 128 MB. Printre functiile cele mai importante ale sale, mentionam – monitorizarea orelor de somn, phone finder, pedometru, apeluri, alarrma, calculator etc De asemenea, smartwatch-ul Media-Tek este un ceas elegant, prezentand o carcasa de metal si o bratara de silicon neagra. Telefoanele cu Android 4.2.2 sunt compatibile cu acest dispozitiv dar si cele care au sistemul de operare mai nou.

Ceasurile inteligente au invadat piata gadgeturilor in tara noastra, acesta fiind si motivul pentru care producatorii lor s-au hotarat sa scoata la vanzare si smartwatch-uri pe care si le pot permite toti oamenii pasionati de ele.