Cele mai populare aplicatii destinate smartwatch-ului

10

Smartwatch-urile sunt si vor ramane cele mai apreciate si mai cumparate dispozitive inteligente de pe piata gadgeturilor. Acest lucru se datoreaza mai ales datorita faptului ca ele sunt usor de purtat si de folosit, punandu-ne la dispozitie o multitudine de aplicatii in functie de fiecare producator in parte.

Multi dintre noi in momentul in care isi achizitioneaza un astfel de ceas inteligent uita ca pe el se pot instala aplicatii care ne pot face viata mai usoara sau mai amuzanta, astfel ca majoritatea folosim smartwatch-urile pentru cele mai importante functii ale sale precum – notificare apeluri, mesaje si E-mailuri, camera foto, calculator sau alarma. Cu toate acestea, trebuie sa stim ca persoanele care isi desfasoara activitatea profesionala in domeniul aplicatiilor pentru smartwatch-uri isi dau tot interesul sa conceapa in fiecare zi noi app-uri pentru ele. Printre cele mai populare aplicatii destinate ceasurilor inteligente, precizam –

Sleep Genius – Aceasta aplicatie vine in special in ajutorul persoanelor care nu pot avea in fiecare seara un somn linistit. Cu o muzica calma si cu sunete din natura, va va fi aproape imposibil sa nu adormiti intr-o atmosfera de poveste sau macar sa va relaxati.

Dog Whistler – Persoanele iubitoare de animale vor gasi aceasta aplicatie extrem de folositoare, ea permitandu-ti sa iti chemi animalul de companie sau sa il indepartezi de tine.

Shop List – Persoanele de gen feminin sunt incantate de aceasta aplicatie care presupune o lista de cumparaturi pe care nu o poti pierde, unde puteti sterge fiecare produs pe care l-ati achizitionat in timp ce sunteti la shopping.

Theft Alert – Cei care stau tot timpul cu frica in san sa nu isi piarda ceasul de la mana, pot sta linistiti de acum. Aplicatia Theft Alert vine in ajutorul lor, ea alertand daca ceasul si-a schimbat pozitia in care l-ati lasat sau daca este scos de la incarcat.

Aplicatii pentru smartwatch-uri sunt nenumarate la ora actuala, acestea variind in functie de un producator la altul. Cert este ca oricine beneficiaza de un ceas inteligent se poate bucura in acelasi timp si de nenumarate aplicatii amuzante sau utile, in functie de preferintele fiecaruia.