Cele mai scumpe smartwatch-uri din lume

5

Smartwatch-urile sunt la incheietura mainilor tuturor celor care apreciaza tehnologia si informatiile asimilate rapid. Atat tinerii cat si persoanele mai in varsta s-au obisnuit deja sa nu mai dea jos de la mana ceasurile inteligente exceptand momentele in care acestea trebuie incarcate. Cu toate astea, unele smartwatch-uri nu pot fi achizitionate de catre oricine, problema fiind preturile lor care pot fi mult mai piperate decat ne-am putea imagina. Mai jos, gasim top 3 al celor mai scumpe smartwatch-uri din lume –

  1. Pe primul loc se incadreaza ceasul inteligent care valoreaza nici mai mult si nici mai putin de 115.000 $. Acesta a fost fabricat de catre cunoscutii producatori de bijuterii de lux Brikk Lux. Watch Omni are acest pret datorita faptului ca a fost fabricat din aur galben de 18 karate, din platina si aur alb. Smartwatch-ul a fost produs pentru a satisface atat sexul feminin cat si pe cel masculin, avand doua cadrane de 38 si 42 de milimetri. De asemenea, firma de lux Brikk nu s-a lasat prejos nici de data aceasta si a incercat ca acest ceas sa se remarce prin unicitatea sa, batand zeci de diamante pe cureaua lui, pe rotita Digital Crown dar si pe carcasa. Lux Watch Deluxe este varianta mai ieftina a acestui ceas de la Brikk, smartwatch-ul valorand 50.000$.
  2. Si pentru ca Apple nu se putea lasa mai prejos, intra pe locul doi in categoria celor mai scumpe smartwatch-uri din lume. Compania a lansat in anul 2015 Apple Watch, un smartwatch care vine in 3 variante, cea de lux valorand nu mai putin de 10000 $. Celelalte variante sunt putin mai accesibile, una costand aproximativ 400$ si cealalta 600$.
  3. Tag Heuer Connected este al treilea smartwatch din lume care costa mai mult decat majoritatea dintre noi ne putem permite. Acesta valoreaza 1500 de dolari si a fost produs de firma elvetiana in colaborare cu Intel si Google. Construit cu un 1 GB de RAM si cu un procesor dual core intel, smartwatch-ul Tag Heuer Connected este considerat a fi cel mai performant ceas de acest gen din lume, atat datorita caracteristicilor sale cat si aspectului sau avangardist.

 

In cazul in care nu aveti mijloacele financiare necesare pentru a va achizitiona unul dintre aceste smartwatch-uri, puteti oricand sa va cumparati un smartwatch la un pret mult mai accesibil, piata lor fiind in continua extindere.