Conectivitatea unui Media Player

5

Media playerele au ajuns deja cele mai populare dispozitive electronice de pe teritoriul Romaniei dar si de pe teritoriul altor tari din lumea intreaga, ele trecand rapid de la stadiul de gadget la cel de must-have. Astfel in zilele noastre sunt putini romani care nu au in casa un media player iar cei care nu il detin inca deja se orienteaza spre achizitionarea lui.

Specialistii recomanda persoanelor care nu au avut pana acum contact cu un astfel de gadget sa fie atent la cumpararea lui la anumite caracteristici si functii ale sale si mai ales la conectivitatea lui. Pe piata exista foarte multe modele de media playere, care de care mai mici si mai colorate insa acesta este ultimul la lucru la care trebuie sa te uiti atunci cand vrei sa iti cumperi unul. Conectivitatea pe care acesta o are este cea mai importanta caracteristica pe care trebuie sa o urmarim la acest gadget, fiind recomandat sa optezi pentru cumpararea unui model cu cat mai multi conectori posibili. Astfel, daca discutam despre conectarea la retea trebuie neaparat ca acesta sa se poata conecta WIFI, banda preferata fiind Dual Band 802.11 ac dar sa detina si LAN, peste 1000 Mbps. De asemenea cu cat mai multe porturi USB cu atat mai bine, portul HDMI fiind si el foarte important pentru iesirea video. Bluetooth-ul trebuie luat si el in considerare in cazul in care iubesti jocurile si vrei sa iti conectezi un controller sau daca vrei sa iti asculti muzica pe care o ai stocata in tableta sau pe telefon. Sa nu uitam nici de iesirea audio, aceasta fiind recomandata sa fie conectata pe macar 5.1 canale.

In cazul in care esti atent la toate aceste detalii cand iti cumperi un media player cu siguranta vei fi unul dintre norocosii care nu pot sa ceara mai mult de la o astfel de tehnologie pentru televizor.