Convertor HDMI la RCA

16. convertor-hdmi-la-rca-3-400x400

In cazul in care aveti in posesie un monitor de calculator, un videoproiector, o plasma sau un LCD care nu prezinta intrare HDMI atunci este impetuos necesar sa va achizitionati un convertor HDMI pentru mufele AV RCA. Acesta poate fi cumparat atat din toate magazinele de profil de pe teritoriul tarii noastre sau din alte tari din lumea intreaga, cat si din magazinele online.

Dupa cum bine stiti majoritatea laptopurilor, media-playerelor si consolele de joc de noua generatie sunt dotate doar cu iesire HDMI, acest adaptor de la HDMI la RCA ajutandu-va sa faceti conectarea prin intermediul mufelor AV RCA. Convertorul HDMI la RCA are urmatoarele functii si caracteristici importante –

  1. Montarea lui este extrem de facil bazandu-se pe tehnologia Plug and Play, ceea ce inseamna ca nu aveti nevoie de nici un driver pentru instalarea lui.
  2. Convertorul este dotat cu un chipset de inalta calitate.
  3. Alimentarea lui se va face prin intermediul mufei USB asa ca nu aveti nevoie de nici o alta sursa de alimentare.
  4. Are optiunea Video Composite, suportand DVI.
  5. Rezolutia maxima suportata este de 1080p.
  6. Converteste semnalul HDMI la mufele AV RCA.
  7. Greutatea sa este foarte mica respectiv 40 de grame.
  8. Suporta PAL, NTSC3.58, NTSC4.43, SECAM, PAL / M, PAL / N etc

In pachet veti descoperi convertorul HDMI la RCA impreuna cu mufa de alimentare USB, precum si instructiunile de utilizare. Este foarte important de mentionat faptul ca acest adaptor nu este capabil sa converteasca si invers, respectiv intrarea AV si iesirea HDMI, el putand doar converti semnalul de intrare de la HDMI si semnalul de iesire AV. De asemenea, trebuie sa mai stiti ca sistemul de conversie este compatibil doar cu versiunea de HDMI 1.3 sau mai mica decat aceasta.

In cazul in care credeti ca aveti nevoie de un astfel de adaptor capabil sa va converteasca semnalul de intrare HDMI in semnalul de iesire AV, convertorul HDMI la RCA este alegerea ideala pentru dumneavoastra, pretul cel mai mic de achizitionare variind intre 70 si 150 de RON.