Cui ii folosesc dronele

3

Dronele sunt gadgeturile apreciate din ce in ce mai tare de catre pasionatii de dispozitive inteligente care adora sa testeze mereu lucruri noi si sa nu se plictiseasca de ele prea repede. Acestea au cunoscut un real succes in ultimul timp chiar daca scopul lor initial era unul precis de a ajuta fortele armate.

Utilizarea lor cea mai mare este in companiile in care se desfasoara activitati precum relatarea evenimentelor sportive, a concertelor etc, dronele ajutandu-i pe anagajati sa filmeze la inaltime. In strainatate aceste gadgeturi sunt folosite de catre politie pentru a prinde anumiti infractori sau pentru a filma lucruri pe care in mod normal aceasta institutie nu ar putea-o face. Pe teritoriul tarii noastre dronele au cunoscut si ele o apreciere marcanta, acestea fiind totusi concepute mai mult ca jucarii decat ca niste dispozitive inteligene performante cu ajutorul carora iti poti face munca mult mai usor. Aria de utilizatori a dronelor se extinde pe zi ce trece, copiii fiind cei care isi doresc cel mai mult un astfel de gadget. De asemenea si tinerii si adolescentii din Romania au ajuns la concluzia ca dronele pot fi jucariile care te pot aduce cu usurinta inapoi in lumea copilariei. Din punctul de vedere al varstei pe care o au persoanele care detin aceste drone, ele nu depasesc varsta de 45 de ani.

Un studiu facut la inceputul anului 2015 de catre o prestigioasa Universitate din Statele Unite ale Americii arata ca majoritatea persoanelor care obisnuiesc sa isi cumpere un astfel de gadget sunt cele de gen masculin, persoanele de gen feminin nefiind prea impresionate de utilizarea acestora. Cu toate astea, in tara noastra sunt tot mai multe fete care isi achizitioneaza un astfel de dispozitiv inteligent, atat pentru a se distra cu el cat si din pura curiozitate.