Cui ii folosesc ochelarii VR

17

Gadgeturile care apar pe zi ce trece sunt din ce in ce mai performante si mai fascinante. Unul dintre aceste dispozitive electronice inteligente care ne-a lasat deja cu gura cascata este perechea de ochelari VR. Acestia sunt fabricati de multe firme din lumea intreaga care isi desfasoara activitatea profesionala in acest domeniu dar si in Romania, compania E-boda fiind cea care a dat tonul lansarii pe piata noastra a unui gadget de acest tip 100% romanesc.

Functionalitatea acestor ochelari de realitate virtuala o stim cu totii insa cui ii este recomandat sa ii achizitioneze? Ei bine, conform unui studiu realizat de catre o prestigioasa Universitate din California, persoanele care isi cumpara o pereche de ochelari VR se gasesc din toate straturile sociale si au varste cuprinse intre 12 si 50 de ani. Cu toate acestea, gadgetul este mult mai apreciat de catre adolescenti si tineri, acestia putand face cu ajutorul rol lucruri fascinante, precum – rularea jocurilor care cu ajutorul ochelarilor inteligenti te fac sa te simti chiar in mijlocul actiunii datorita urmaririi miscarilor capului la 360 de grade, vizionarea filmelor si videoclipurilor 360 de grade care se gasesc in format avi. sau urmarirea concertelor de calitate chiar din confortul casei. Persoanele de varsta a doua si a treia sunt si ele totusi pasionate de ochelarii VR, acestia permitandu-le sa calatoareasca in orice parte a lumii cu ajutorul aplicatiilor de turism virtual care se gasesc de downloadat pe magazinul Google Play sau in App Store. In plus, ei pot urmari documentare fascinante despre lumea de zi cu zi in care traim sau pot viziona scene de teatru live direct din mijlocul sufrageriei.

In concluzie, indiferent daca vorbim despre copii, tineri, adolescenti sau persoane mai in varsta, cert este ca ochelarii de realitate virtuala sunt un gadget care atinge nevoile oamenilor de toate varstele, necontand prea mult daca acestia sunt pasionati de gadgeturi sau nu.