De ce sa iti cumperi o drona

6

O drona poate fi achizitionata din mai multe motive, distractive sa nu. Acestea sunt gadgeturile care prind din ce in ce mai multa apreciere pe teritoriul tarii noastre de catre pasionatii de dispozitive inteligente. In Statele Unite ale Americii ele sunt folosite de multa vreme, atat de catre armata americana cat si de catre utilizatorul de rand care isi doreste sa iasa putin din zona de monotonie.

In cazul in care crezi ca este momentul sa testezi si tu un astfel de dispozitiv inteligent, trebuie sa stii care sunt avantajele si dezavantajele achizitionarii lui dupa cum urmeaza –

  1. Sunt ideale pentru cei care lucreaza in media si care au nevoie de transmiterea stirilor live, de emiterea anumitor evenimente sportive, de filmarea concertelor la inaltime etc
  2. Dronele sunt un ajutor excelent pentru cei care lucreaza in Politie, Ministerul Apararii sau in alte astfel de institutii, acestea ajutandu-le sa intre in locuri de neatins, sa bombardeze tinte precise sau sa filmeze.
  3. Sunt foarte rezistente atunci cand iau contact cu apa, la socuri mari sau la temperaturi foarte mari, asa ca e putin probabil ca un astfel de gadget sa se strice prea usor.
  4. Datorita tehnologiei de GPS cu care sunt dotate, ele nu pot fi pierdute indiferent de cat de sus ar zbura, tableta, laptopul sau smartphone-ul aratandu-ti cu exactitate care este pozitia lor.
  5. Au capabilitatea de a ramane fixe in orice pozitie le-ai pune si indiferent de inaltimea la care sunt.
  6. Cu cat este inaltata mai sus o drona cu atat mai putin poate fi vazuta de catre ochiul uman. De asemenea, ele sunt foarte silentioase indiferent de altitudine, neputandu-si da seama nimeni dupa zgomot daca este filmat sau nu.
  7. In plus, dronele au fost concepute cu functia de intoarcere independenta la locul de unde au fost lansate.
  8. Un dezavantaj pe care totusi acest gadget il are este bateria, nefiind capabile sa functioneze mai mult de cateva ore, exceptand dronele celor care lucreaza in armata.