Diferenta dintre o bratara Smart si un Smartwatch

8

Atat bratarile Smart cat si ceasurile inteligente sunt un trend in lumea in care traim, astfel incat multi dintre noi nu stim ce sa ne cumparam din acest domeniu al gadgeturilor – un smartwatch sau o bratara inteligenta ?

In cazul in care nu sunteti decisi care dintre aceste doua dispozitive inteligente este potrivit pentru dumneavoastra, vom analiza avantajele si dezavantajele pe care le au fiecare in parte –

  1. BRATARA SMART

Cu ajutorul unei bratari Smart poti face multe lucruri, aceasta fiind totusi recomandata persoanelor care obisnuiesc sa practice zi de zi activitati sportive. Astfel, acestea au la dispozitie o functie de Pedometru care ii ajuta sa isi monitorizeze pasii zilnic, un senzor de puls pentru masurarea batailor inimii si inregistrarea acestora intr-o baza de date, un contor de verificare a orelor petrecute in pat dar si functia de antrenor inteligent. De asemenea, cu ajutorul unei bratari inteligente puteti sa va verificati apelurile si mesajele nepreluate, sa fiti avertizati daca aveti mesaje pe retelele de socializare sau sa va amintiti daca ati uitat sa luati cina.

  1. SMARTWATCH-UL

Ceasurile inteligente au la dispozitie mai multe aplicatii, ele fiind preferate mai mult de catre persoanele pasive. Chiar si asa, aceste gadgeturi dispun si ele de o functie de Pedometru daca va instalati o aplicatie pe masura sau de o verificare a pulsului. Totusi, rezultatele de tip fitness pe care ti le va da o bratara Smart sunt mult mai precise decat cele date de un smartwatch. Din punctul de vedere al aplicatiilor care se pot instala pe un ceas inteligent, acestea sunt mult mai diversificate, gadgetul fiind capabil sa iti ofere mai multe functii decat display-ul orei in modul digital sau analog, in diferite culori.

In concluzie, desi asemanatoare ambele gadgeturi, fiecare iti ofera alte rezultate. Ramane la aprecierea fiecaruia dintre voi care este dispozitivul inteligent ce vi se ptriveste.