Diferenta dintre Smart Tv si Media Player

2

Tehnologia a avansat enorm in zilele noastre, multi dintre noi ajungand sa fim la curent cu cele mai noi gadgeturi aparute atat pe piata din Romania cat si pe piata altor tari din lumea intreaga. Daca pana mai ieri incercam sa ne obisnuim cu plasmele, LCD-urile sau LED-urile acum la moda este sa detinem macar un TV de tip Smart. Acestea au aparut de cativa ani insa nici in ziua de astzi nu putem spune ca ele exista in fiecare casa, multi romani ramanand conservatori din punctul de vedere al tehnologiilor televizoarelor, mai ales de frica dificultatii de utilizare a acestora.

In cazul in care detii deja un astfel de televizor, ma vei intreba la ce iti mai trebuie un media player. Ei bine, motive sunt destule dupa cum urmeaza –

  1. Nu toata lumea si-a permis sa isi cumpere un TV Smart de peste 5-6000 de Ron care sa ruleze excelent si sa poata citi absolut orice extensie. Astfel ca daca ai acasa un astfel de TV dintr-o gama mai veche o sa iti trebuiasca un media player care sa te ajute la citirea tuturor fisierelor, mai noi sau mai vechi.
  2. Aplicatiile pe care un astfel de gadget ti le poate pune la dispozitie sunt mult mai bogate decat cele pe care ti le ofera producatorul televizorului tau, mai ales daca optezi pentru un media player cu Android.
  3. Calitatea imaginii si a sunetului va face diferenta daca ai conectat la Smart TV-ul tau un media player, indiferent daca discutam de citirea filmelor si a pozelor, de redarea muzicii din propria ta colectie sau de rularea unui joc.

Daca nu dispui de un televizor de tip Smart cu atat mai mult vei avea nevoie de un media player care sa aiba toate functiile unui astfel de TV, acest tip de gadget fiind de fapt un must-have pentru televizoarele normale.