Gadgeturi pentru animale de companie

1

Cine nu iubeste animalele in zilele noastre?! Indiferent ca vorbim despre o pisica sau un catel, majoritatea dintre noi avem acasa un animal de companie. Pe acest lucru s-au bazat si persoanele care au inventat gadgeturile ce pot fi utilizate numai si numai pentru pets. Printre dispozitivele inteligente cele mai cautate de catre pasionatii de tehnologie care detin un animal de companie acasa, mentionam –

  1. Usa cu Cip – In cazul in care locuiesti la casa si nu iti doresti sub nici o forma sa iti intre pe usa gaini, gaste, rate sau alte animale pe care le tii in curte, usa cu Cip este alegerea perfecta. Acesta este si motivul pentru care s-a inventat usa speciala pe care o cumperi si o instalezi la usa de la intrare, gadgetul fiind capabil sa recunoasca subiectul care intra, cainele sau pisica. Acest lucru este posibil datorita unui cip pe care animalul de companie trebuie sa il aiba la gat tot timpul pentru identificare, prin intermediul tehnologiei RFID. Dispozitivul se gaseste de cumparat la pretul de 300 de dolari.
  2. Camera foto pentru caini si pisici – In cazul in care esti curios pe unde mai umbla micul patruped atunci cand nu sta acasa sa leneveasca, s-a inventat o camera foto pentru ei. Aceasta se ataseaza la gatul lor, captura fiind automata la intervalele de timp pe care le setezi tu. Din punctul de vedere al performantei camerei trebuie sa stiti ca acestea nu sunt atat de capabile pe cat v-ati dori. Insa camera este protejata de lichide, pentru a rezista la gatul animalelor si a nu se strica.
  3. Dispozitivul ultrasonic ce calmeaza cainii – Acest gadget pentru animalele de companie este cel mai cumparat, pretul lui fiind de aproximativ 100 de dolari. El este folositor daca ai un caine care latra foarte mult si tare. In cazul in care ai vecini care iti fac scandal sau musafiri care nu suporta sa fie deranjati de un latrat, acest gadget ii va face pe caini sa se calmeze.