MSI Vortex – Mini-Pc-ul de gaming

7

Pasionatii de jocuri pe calculator vor avea o bucurie in plus acum ca a iesit pe piata unul dintre cele mai mici si mai performante mini-pc-uri din lume. Acesta a fost lansat in orasul Las Vegas la festivalul de tehnologie CES 2016.

MSI VORTEX a lasat pe toata lumea cu gura cascata datorita performantei de care da dovada dar si datorita dimensiunilor sale care sunt mult mai mici spre deosebire de un mini-pc obisnuit. Din punctul de vedere al designe-ului acesta arata fenomenal, cunoscatorii relatand despre el ca ar parea desprins dintr-un film science-fiction. De partea cealalta nici performanta sa nu se lasa mai prejos, astfel incat persoanele care au reusit sa fabrice acest mini pc au incadrat in el componente atat de mari si de puternice intr-un ambalaj foarte mic. Cei care s-au ocupat cu fabricarea mini-pc-ului MSI Vortex au reusit sa ramana si in tendintele jocurilor celor mai cautate astazi, astfel incat au reusit sa produca o configuratie atat de performanta incat dispozitivul sa poata rula fara nici cea mai mica problema jocurile de tip 4K. De altfel, designe-ul sau SF este ajutat si de luminile sale de la exterior de tip LED, acestea putand fi setate in orice culoare, in functie de gusturile fiecarui utilizator in parte.

Din punctul de vedere al caracteristicilor sale, MSI Vortex detine unul dintre cele mai performante procesoare de la Intel, quad-core i7-6700K, avand o frecventa de 4.0GHz. De asemenea, mini-pc-ul are doua placi video super puternice, amandoua fiind Nvidia GeForce GTX 980. Nici memoria acestui dispozitiv nu se lasa mai prejos, MSI Vortex beneficiind de un RAM de 64GB. Mini-Pc-ul MSI Vortex are pretul de lansare in jur de 4000 de dolari insa cunoscatorii si gamerii care i-au testat deja performanta sunt de parere ca acest pret este relativ mic in comparatie cu nivelul de superioritate pe care MSI Vortex il ofera utilizatorului sai.