Ochelari cu panouri solare

2

Unul dintre cele mai noi gadgeturi aparute pe piata electronica sunt ochelarii cu panouri solare. Acestia au fost inventati cu un scop precis si anume acela de a alimenta toate gadgeturile pe care le ai in casa. Din punctul de vedere al designe-ului lor acesta este unul comun, ei gasindu-se de achizitionat in culoare alba sau neagra, in functie de preferintele fiecaruia dar intr-o singura forma. Panourile solare se gasesc de fapt in lentilele lor, acestia fiind capabili sa alimenteze un gadget portabil precum telefonul mobil, tableta sau mp3 player-ul.

Cablul de alimentare se gaseste la un capat al ochelarilor, acesta conectandu-se la dispozitivul inteligent care are nevoie de incarcare. Gadgetul este o idee excelenta pentru persoanele care obisnuiesc sa poarte ochelari de soare, lentilele din care acestia sunt confectionati fiind de calitate buna si aparand ochii de razele nocive ale soarelui. Chiar daca lentilele sunt fabricate din panouri solare acest lucru nu inseamna ca ele vor deranja vizualitatea celui care poarta acest gadget, ele fiind confectionate cu un indice de transparenta foarte bun care sa nu afecteze vederea utilizatorului. Dispozitivul se gaseste de achizitionat pe site-urile de profil din strainatate, in Romania nefiind lansati inca. Pretul la reducere al lor variaza intre 200 si 300 de dolari, in functie de locul de unde sunt cumparati.

Ochelarii cu panouri solare sunt o inventie geniala pentru persoanele care merg la plaja si nu au unde sa isi incarce telefonul mobil dar si pentru alte persoane care obisnuiesc sa poarte ochelari de soare si care nu isi iau mereu cu ei un incarcator pentru telefonul mobil sau alt gadget portabil. De asemenea, ei protejeaza cu succes de razele soarelui, avand un grad de protectie UV ridicat.