Ochelarii Smart cu Bluetooth si MP3

6

Tehnologia avanseaza pe zi ce trece, in fiecare zi aparand noi gadgeturi care de care mai multifunctionale si mai interesante. Ochelarii Smart cu MP3 si Bluetooth pentru handsfree fac parte din aceiasi categorie, aceste gadgeturi multifunctionale fiind achizitionate de majoritatea tinerilor in zilele noastre.

Dispozitivul inteligent se gaseste de achizionat atat online cat si in magazinele de profil la un pret care variaza intre 200 si 450 de Ron in functie de producatorul si modelul ales, un pret destul de mare insa se pare ca nu este un obstacol pentru tinerii care isi doresc zi de zi sa incerce ceva nou. Asemanatori cu renumitii ochelari din Matrix, designe-ul pe care il au aceste gadgeturi este potrivit oricui, atat persoanelor de gen masculin cat si celor de gen feminin. Ochelarii vin la pachet cu un set de casti cu un sistem de reglare perfect, indiferent de marimea capului pe care stau. Cei care i-au fabricat au avut inca de la inceput scopul de a-i face multifunctionali, astfel ca acesti ochelari Smart inglobeaza 3 mari caracteristici pentru utilizatorii sai – protejeaza de razele solare in zilele fierbinti de vara sau atunci cand mergem cu bicicleta ori la schi, au functia de MP3 putand astfel sa ascultam melodiile noastre preferate in timp ce mergem pe strada sau putem raspunde la telefon cu ajutorul functiei de bluetooth care este integrata in ochelari.

Din punctul de vedere al detaliilor tehnice ochelarii Smart cu bluetooth si MP3 au o memorie de 4GB si o baterie Lithium-Ion care ne ajuta sa ascultam muzica de la 3 si pana la 5 ore. Durata de incarcare a dispozitivului este de aproximativ 3 ore, alimentarea fiind realizata cu ajutorul unui cablu USB care se gaseste in ambalajul gadgetului.