Ochelarii Smart – Detalii tehnice generale

5

 

De soare sau nu, de schi, pentru ciclisti sau pur si simplu pentru aflat unele curiozitati, ochelarii spion sunt fara dar si poate la mare cautare in zilele noastre, atat pe teritoriul tarii noastre cat si in strainatate. In lumea intreaga sunt zeci de companii care produc acest tip de gadgeturi, cererea si oferta fiind ambele mari, aceste dispozitive electronice gasindu-se de achizitionat la diferite preturi, in nenumarate forme, culori si marimi.

In functie de fiecare producator de ochelari spion in parte, putem gasi mai multe functii si caracteristice insa detaliile tehnice generale sunt urmatoarele la aproape toate gadgeturile de acest tip –

  1. Camera foto / video sau ambele. Unele modele sunt capabile doar sa filmeze, altele sa fotografieze iar modelele de varf sunt dotate cu ambele functii.
  2. 1 Port USB cu ajutorul caruia ne putem incarca dispozitivul sau prin intermediul caruia putem downloada fotografiile si filmarile pe care le-am facut cu gadgetul.
  3. 1 Slot pentru cardul SD, acesta putand suportand o stocare mai mare sau nu in functie de fiecare producator in parte.
  4. Formatul foto al fotografiilor la aproape toti ochelarii spion este JPEG iar codarea filmarii vine mai mult ca sigur in formatul AVI.
  5. Filmarea poate fi HD, Full HD sau 4K, in functie de cat de nou este modelul de ochelari spion pe care ii aveti.

In plus, trebuie sa stiti ca majoritatea gadgeturilor de acest tip vin la pachet cu lentile de foarte buna calitate, protejand in acelasi timp utilizatorul si de razele solare in zilele toride de vara.