Ochelarii Smart pentru schiori

3

Angajatii companiei Recon s-au gandit ca este cazul ca si schiorii sau ciclistii sa benefieze de un gadget care sa-i ajute atunci cand practica sportul preferat. Astfel, ei au produs pentru acestia o pereche de ochelari smart care ii ajuta sa filmeze momentele in care isi desfasoara activitatea sportiva.

Denumirea pe care au dat-o acestor dispozitive este Recon Snow 2 si Recon Jet, functia lor cea mai importanta depinzand de un GPS incorporat care inregistreaza traseul parcurs in timpul experientei. De asemenea, in partea de jos a uneia dintre lentile aveti la dispozitie si un display micut care va afiseaza informatii importante in legatura cu acest traseu. Ochelarii Recon pentru ciclisti si spioni sunt diferiti de alte dispozitive electronice de acelasi tip care sunt pe piata, datorita acestui GPS si display de care ei beneficiaza. In functie de modelul pe care il achizitionati, unii dintre acesti ochelari spioni pot avea integrat si functia de video sau fotografiere. La acest aspect totusi cei care isi desfasoara activitatea zilnica prfesionala in acest domeniula compania Recon trebuie sa mai lucreze, ochelarii Snow 2 si cei Recon Jet nefiind inca capabili sa filmeze mai mult de un minut. Acest lucru se datoreaza in cea mai mare parte faptului ca ei nu sunt dotati cu un slot pentru card si astfel sa se poata permite ciclistilor sau schiorilor sa isi ataseze micro SD pentru prelungirea stocarii.

Ochelarii Smart pentru schiori si ciclisti in ciuda memoriei mici sunt totusi alegerea ideala pentru acest tip de sportivi, dispozitivele fiind capabile sa le inregistreze tot traseul parcurs si sa le afiseze in acelasi timp si informatii importante pentru ei.