Ochelarii spion cu vederea in spate

4

De cate ori nu v-ati dorit ca atunci cand mergeti pe strada sa puteti vedea cum se uita lumea la voi sau daca sunt comentarii nepotrivite in spatele dumneavoastra?! Ei bine, acesta este si motivul pentru care au fost inventati si aceste gadgeturi, respectiv  ochelarii spion cu vederea la spate.

Aceste gadgeturi sunt multifunctionale, ochelarii putand fi utilizati pur si simplu numai pentru a va proteja de razele solare, ei fiind dotati cu lentile de cea mai buna calitate. Din punctul de vedere al designe-ului lor, acestia arata identic cu o pereche de ochelari de soare normali, putand fi asortati la orice costumatie. In interiorul lor au fost concepute doua oglinzi foarte mici care ajuta utilizatorul sa vada in spate. Ochelarii sunt potriviti din punctul de vedere al aspectului atat persoanelor de gen feminin, cat si celor de gen masculin, marimea lor putand fi modificata cu ajutorul unui buton. Materialul din care au fost confectionati este unul de calitate medie, gadgetul fiind rezistent atat la apa, cat si la praf sau zgarieturi insa nu si lentilele sale. Pe piata exista numeroase modele care de care mai colorate si in diferite forme si marimi, ramanand la latitudinea fiecaruia dintre noi ce model ne vom alege.

Trebuie sa va atentionam ca acesti ochelari nu sunt recomandati pentru persoanele care conduc autoturismele deoarece le poate distrage atentia de la sofat, astfel existand riscul producerii de accidente. Din punctul de vedere al pretului acestia nu sunt deloc scumpi, ochelarii spion cu vedere in spate putand fi achizitionati din magazinele online de profil sau de la magazinele din marile orase la pretul de nici mai mult nici mai putin de 50 Ron.