Optiunile suplimentare ale sonarului de pescuit

7

Atunci cand decidem ca suntem impatimiti dupa pescuitul sportiv sau ne castigam traiul de zi cu zi cu ajutorul pescuitului, la un moment dat vom ajunge si la concluzia ca este cazul sa ne dotam si cu noi unelte si tehnologii care tin de acest domeniu.

Sonarul pentru pescuit de pe mal este cea mai importanta inovatie pe care trebuie sa o avem atunci cand pescuitul este pe primul loc in viata noastra. Acestea sunt produse atat de catre firme cunoscute din lumea intreaga cat si la noi in tara. Indiferent de marca de sonar de pescuit la care ne oprim, in afara de caracteristicile sale principale pe care trebuie sa le aiba fiecare astfel de gadget in parte este necesar sa fim atenti si la optiunile suplimentare care ne pot avantaja pe parcursul folosirii lui. Multi pescari sunt de parere ca cele mai bune sonare de pescuit sunt acelea de tip Wireless care au si sonda detasabila. De asemenea, cei care lucreaza in cadrul anumitor intreprinderi considera ca este neaparata nevoie sa detina un sonar de pescuit cu GPS incorporat. Pe langa aceste optiuni mai sunt si altele suplimentare foarte apreciate de catre pescarii amatori. Printre ele enumeram – iluminatul sonarului de pescuit, citirea temperaturii apei, verificarea vitezei pestilor, citirea adancimii apei, redarea real time pe care o au cele mai noi astfel de gadgeturi etc De asemenea, sonarele de pescuit mai noi permit instalarea in ele a unui soft care ajuta la detectarea speciei de pesti care sunt in raza de actiune a acestuia.

Sonarele de pescuit cele mai cautate atat de catre pescarii profesionisti cat si de catre amatori sunt acelea care detin un sistem de tracker GPS sau un sistem propriu de navigare. Acestea au capabilitatea de a cartografia si iti pot pastra datele daca ai un card specific pentru ele.