Procesorul AMD Athlon 64 X2 6000+

1. amd-6000-450x350

In cazul in care simti ca este momentul sa iti achizitionezi un calculator personal nou sau un laptop ori pur si simplu sa le schimbi cea mai importanta componenta din interiorul lor, respectiv procesorul, trebuie sa fii foarte atent la compatibilitatea acestuia cu dispozitivul si la caracteristicile sale cele mai importante. Pe teritoriul tarii noastre se gasesc multe tipuri de procesoare de achizitionat in functie de nevoile fiecaruia dintre noi, preturile variind intre 100 si 400 de RON. Un procesor care isi face foarte bine treaba este si CPU – ul AMD Athlon 64 X2 6000+.

Procesorul poate fi achizitionat atat din magazinele de profil din marile orase cat si din mediul online, aici putand avea ocazia sa beneficiezi si de anumite reduceri, la ora actuala el putand fi cumparat la un pret mic care variaza intre 120 si 250 de RON. Printre functiile si caracteristicile cele mai importante pe care le puteti gasiti la acest procesor, mentionam –

  1. 2 nuclee.
  2. Frecventa de 2 x 3.0 GHz.
  3. Producatorul si marca – AMD.
  4. Tipul procesorului – Athlon 64 X2.
  5. Memoria Cache de 2 MB.
  6. Tipul soclului – AM2.
  7. Speed Bus – 1000 MHz etc

In ambalajul producatorului procesorului AMD Athlon 64 X2 6000+ Bulk veti descoperi CPU-ul, instructiunile de utilizare a acestuia dar si o seringa de pasta termoconductoare care este inclusa in pretul produsului de cele mai multe ori. In plus, procesorul beneficiaza si de o perioada de 12 luni garantie, timp in care il puteti testa si in cazul in care vi se pare ca acesta nu functioneaza corect sau pur si simplu prezinta un defect, il puteti inapoia pentru a primi banii inapoi sau pentru a inlocui produsul. Procesorul AMD Athlon 64 X2 6000+ este o alegere buna atat pentru profesionisti cat si pentru amatori, mai ales datorita raportului calitate – pret de care acesta beneficiaza.