Procesorul Intel E 8400

4. e8400-450x350

Unul dintre cele mai cautate procesoare la ora actuala pe teritoriul tarii noastre mai ales datorita raportului de calitate – pret excelent de care acesta beneficiaza este procesorul Intel Core 2 Duo E 8400. Acesta este construit de catre cunoscutul producator de componente de calculatoare personale si laptopuri Intel, cea mai buna si mai veche marca de pe piata din domeniul acestei tehnologii.

Procesorul Intel Core 2 Duo E8400 poate fi achizitionat atat din magazinele de profil din marile orase cat si din mediul virtual la un pret mic care variaza intre 70 si 300 de Ron, in functie de reducerea de care veti beneficia la achizitionarea lui sau de locul de unde va decideti sa il luati. In ambalajul producatorului acestui produs veti decoperi si o seringa cu pasta termoconductoare, aceasta fiind in cele mai multe cazuri inclusa in pretul procesorului. In plus, la achizitionarea produsului veti beneficia si de o perioada de un an garantie, mai mult decat necesar pentru testarea CPU-ului si returnarea lui in cazul in care considerati ca prezinta un defect sau nu functioneaza in parametrii optimi. Printre functiile si caracteristicile cele mai importante pe care le gasiti la acest procesor, mentionam –

  1. Puterea lui este de 65 de Wati.
  2. Soclul – LGA 755.
  3. Frecventa de tact este de 1333 MHz.
  4. Beneficiaza de doua nuclee.
  5. Memoria Cache – 6 MB L2.
  6. CPU – Intel Core 2 Duo E 8400 Bulk 2 x 3.0 GHz.
  7. Ruleaza pe sisteme de 64 de biti.
  8. Tensiunea – 8500V – 1.3625V etc

Procesorul Intel Core 2 Duo E 8400 este o alegere buna pentru persoanele care vor un calculator personal sau un laptop care sa functioneze ireprosabil, sa nu se blocheze si sa nu prezinte erori. In plus, acesta se gaseste de cumparat la un pret accesibil tuturor buzunarelor avand caracteristici superioare altor tipuri de procesoare care se gasesc de cumparat la un pret atat de mic.