Procesorul Intel Quad Q 6600

6. q6600-450x350

Procesorul Intel Quad Q 6600 este construit de catre cea mai veche si mai populara firma producatoare de componente de calculatoare personale si laptopuri, Intel. Acesta se gaseste de achizitionat atat in toate magazinele de profil din marile orase cat si in mediul online, la un pret care variaza intre 100 si 400 de Ron in functie de locul de unde il cumparati si daca veti beneficia de o reducere suplimentara atunci cand il luati.

Printre datele tehnice, functiile si caracteristicile cele mai importante pe care procesorul Intel Quad Q6600 le are, mentionam –

  1. Frecventa de tact pe care o are este de 1066 de MHz.
  2. Numarul de nuclee – 4, de aici si denumirea de Quad.
  3. Memoria Cache a procesorului este de 8 MB L2.
  4. Ruleaza pe sisteme de operare de 64 de biti.
  5. Soclul – LGA 775.
  6. Prezinta o putere de 150 de Wati.
  7. Procesor Intel Quad Q 6600 4 x 2.4 Ghz.
  8. Tensiunea – 0.8500V-1.500V.

In cazul in care decideti ca acest procesor este ideal pentru laptopul sau calculatorul dumneavoastra personal este important sa va uitati in ambalajul producatorului pentru a vedea daca este inclusa in pret si seringa de pasta termoconductoare, in caz contrar fiind nevoit sa o achizitionati separat. De asemenea, in pachetul producatorului procesorului veti gasi si instructiunile de instalare si utilizare a acestuia dar si garantia produsului. Garantia este de 12 luni, perioada in care dumneavoastra puteti sa testati procesorul si sa il returnati in cazul in care consierati ca acesta este defect sau nu functioneaza in parametrii optimi. In plus, sunteti sfatuiti de catre persoanele care isi exercita activitatea zilnica profesionala in acest domeniu ca inainte sa cumparati acest procesor sa verificati si cerintele minime pe care trebuie sa le indeplineasca calculatorul personal sau laptopul pe care doriti sa instalati procesorul.