Producatori bratari Smart

9

Atat pe piata gadgeturilor de pe teritoriul tarii noastre cat si pe cea din strainatate se gasesc numeroase modele de bratari Smart de achizitionat. Unele mai scumpe sau nu, altele dotate numai cu functiile generale si altele avand multe functii suplimentare, cert este ca bratarile fitness sunt un must have in randul persoanelor care practica zilnic activitati sportive. Din punctul de vedere al firmelor care produc aceste gadgeturi, ele se inmultesc pe zi ce trece, majoritatea brand-urilor de renume fabricand astazi si bratari Smart pe langa alte dispozitive electronice inteligente.

Intel este una din companiile care se axeaza din ce in ce mai mult pe aceste dispozitive wereable, firma cumparand Basis care se ocupa cu monitorizarea activitatilor sportive. Compania Samsung nu s-a lasat nici ea mai prejos, lansandu-se pe piata cu una dintre cele mai ieftine bratari de fitness, oferindu-le utilizatorilor si compatibilitatea cu orice smartphone cae ruleaza pe sistemul de operare Android si care are instalata din magazinul Google Play aplicatia SHealth. E-boda, compania din Romania care ne pune la dispozitie multe telefoane si tablete 100 % romanesti s-a lansat si ea pe piata cu un astfel de dispozitiv inteligent. Huawei, Nike, Sony si multe alte firme din lumea intreaga au ajuns la concluzia ca acestea sunt gadgeturile momentului, cererea fiind din ce in ce mai mare, astfel incat s-au lansat si ele pe piata cu unul sau mai multe modele de bratari inteligente.

Indiferent de firma producatoare a acestor minuni tehnologice, trebuie sa stim ca fiecare astfel de gadget in parte ne ofera diferite functii. De asemenea, specialistii care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala in acest domeniu le recomanda persoanelor care detin un astfel de gadget si practica activitati sportive sa nu se lase numai pe baza acestei bratari de fitness pentru a-si mari performantele.