Producatori Tunere TV

20. tv-tuner-2

Pe cat sunt de mici, pe atat sunt de cautate tunerele tv atat pe teritoriul tarii noastre, cat si pe teritoriul altor tari din pumea intreaga. Datorita faptului ca ele te pot ajuta sa beneficiezi de o transmisiune digitala FULL HD si de un sunet stereo de inalta calitate, tunerele tv au inceput sa fie achizitionate si de omul de rand amator si nu numai de profesionisti.

Printre cei mai mari si mai cunoscuti producatori de astfel de dispozitive se numara si – Aver Media, Avermedia, Kworld, Media – Tech, Hope, Leadtek, Techno Trend etc Cel mai vechi si mai popular producator de tunere tv la nivel mondial este Leadtek. Compania a fost infiintata in anul 1986 in Taiwan iar primele tunere tv pe care le-au lansat a fost la jumatatea anilor 1990. Ele au fost denumite TV Plus 300 si Smart TV, acesta din urma fiind si primul tuner tv din lume stand-alone. Compania a lansat pe piata si placi grafice, prima placa grafica 3D fiind lansata tot de ei si in general placi de captura sau placi video. Cu toate acestea cele mai cunoscute produse ale sale raman tot tunerele tv. Din anul 1990 ei s-au ocupat foarte mult de acest segment si au lansat tot felul de astfel de dispozitive, stand-alone, analogice, digitale, digital-analogice, interne, tunere externe fara pc, cu sau fara procesoare hardware etc. Si pe teritoriul tarii noastre compania taiwaneza Leadtek se afla pe numarul 1, din anul 2000 ea fiind prezenta si la noi. Printre produsele pe care aceasta le comercializeaza in tara noastra exceptand tunerele tv se numara si camerele web sau placile video. De asemenea, in Romania firma detine numaul 1 din punctul de vedere al cotei de piata, acesta fiind si motivul pentru care persoanele care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala in tara noastra in aceasta companie au decis sa ne ofere suport tehnic printr-un site dedicat si un club special pentru toti cei care detin dispozitive marca Leadtek.

Producatori de tunere tv sunt multi la nivel global, ramanand la latitudinea noastra care credem ca este compania care produce cele mai bune astfel de dispozitive conform cerintelor noastre.