Merita achizitionarea ochelarilor VR ?

16

Multi dintre noi nu avem inca curajul sa achizitionam o pereche de ochelari VR ba pentru ca nu stim exact la ce ne folosesc ei, ba ca sunt prea scumpi ori ca tindem sa ii confundam din greseala cu ochelarii 3D. Pentru cei care sunt pasionati de gadgeturi dar care nu au incercat insa aceste dispozitive electronice inteligente, va vom spune la ce sunt buni ochelarii VR –

Acest gadget este din ce in ce mai mult cautat de catre tineri si nu numai datorita faptului ca ei sunt buni la multe. Astfel, daca esti unul dintre fericitii utilizatori ai ochelarilor de realitate virtuala stii deja ca te poti juca sute de jocuri VR, experienta fiind extrem de captivanta datorita faptului ca actiunea iti poate fi urmarita la 360 de grade, simtind ca esti cu adevarat acolo, in mijlocul actiunii jocului pe care il rulezi. De asemenea, o alta functionalitate a lor ar fi aceea ca poti viziona filme si videoclipuri in format avi., asta daca timpul iti permite sa descarci un astfel de film care depaseste 1 sau 2 GB. In cazul in care esti un impatimit al calatoriilor insa nu ai nici timpul si nici resursele necesare pentru a vizita toata lumea, ochelarii de realitate virtuala te ajuta sa ajungi chiar si in locurile in care nu sperai vreodata ca o sa le vezi. Turismul virtual este unul din punctele forte al acestor gadgeturi, acest lucru putand fi posibil doar cu ajutorul ochelarilor VR si a aplicatiilor care se gasesc de descarcat din magazinul Google Play sau App Store. In plus, daca nu ai chef sa instalezi nici o aplicatie necunoscuta poti sa apelezi la Google Street View si sa ajungi in orice locatie iti doresti din lumea intreaga cu o simpla apasare de buton.

In concluzie, achizitionarea ochelarilor VR se merita cu adevarat daca te-ai saturat de lumea anosta in care traim si iti doresti sa experimentezi realitatea virtuala in adevaratul sens al cuvantului.