Merita achizitionarea unei bratari Smart ?

10

Atunci cand apare un nou gadget fiecare dintre noi suntem curiosi ce face el, cui ii foloseste si unde il putem testa. Numarul dispozitivelor inteligente aparute atat pe piata de domeniu din strainatate cat si pe cea din Romania s-a dublat in ultimul an, astfel incat nu mai stim pe care sa il alegem sau mai bine zis care gadget este potrivit nevoilor noastre de zi cu zi.

Bratarile inteligente sunt dispozitivele electronice inteligente care au aparut imediat dupa lansarea smartwatch-urilor, ele revolutionand lumea pasiva in care traim, ajutand persoanele care isi doresc un corp sanatos si bine pus la punct sa isi contorizeze miscarile zilnice. La intrebarea daca se merita sa achizitionam un produs inteligent de tip fitness nu putem raspunde din mai multe motive. Astfel, aceste bratari Smart sunt potrivite oricui si nu chiar. De cele mai multe ori ele sunt achizitionate de catre persoane care practica activitati sportive zi de zi, care merg la sala, obisnuiesc sa alerge in parc sau practica un anume sport. Cu siguranta nu vei vedea multi oameni care lucreaza la birou sa isi cumpere astfel de dispozitive electronice, mai ales datorita faptului ca nu le folosesc decat la contorizarea pasilor pe care ii fac de acasa si pana la compania la care lucreaza. In plus, cei care lucreaza in conglomerate chiar nu au timp de somn prea mult, nepasandu-le neaparat cate ore au dormit, bratara fitness fiind astfel nefolositoare pentru ei.

O atentionare pe care o fac specialistii care isi desfasoara activitatea profesionala in domeniul gadgeturilor este aceea sa nu va lasati pe tanjeala cu activitatea sportiva daca detineti aceasta bratara inteligenta, ea nefiind capabila sa faca minuni daca dumneavoastra nu mai practicati sport. Un studiu realizat de catre o cunoscuta Universitate din Statele Unite ale Americii arata ca mai mult de jumatate dintre persoanele care si-au cumparat acest gadget au decis sa il puna intr-un sertar dupa primele 6 luni de utilizare, dandu-si seama ca daca nu practica sport nu le sunt folositoare.