Smartwatch – Aria de utilizatori

4

Ceasurile inteligente sunt la ora actuala unele dintre cele mai apreciate gadgeturi, atat pe plan national, cat si pe plan international. Datorita faptului ca majoritatea dintre noi avem nevoie sa asimilam cat mai multa informatie intr-un timp cat mai scurt posibil, din ce in ce mai multa lume opteaza pentru achizitionarea unui smartwatch care sa ne ajute sa economisim atat timp, cat si energie.

Aria de utilizatori ai ceasurilor inteligente se extinde pe zi ce trece, astfel incat din ce in ce mai multi oameni, atat de pe teritoriul tarii noastre, cat si de pe teritoriul altor tari din lumea intreaga au inceput sa foloseasca smartwatch-urile. Chiar daca in general tinerii sunt cei care sunt pasionati de achizitionarea si testarea a tuturor gadgeturilor posibile, in ultimul timp conform unui sondaj de piata facut de catre o Universitate cunoscuta din California, din ce in ce mai multe persoane de varsta a doua si a treia au inceput sa foloseasca ceasurile inteligente. Datorita capacitatii acestora de a stoca multe informatii care de care mai interesante, oamenii de afaceri sunt cei care opteaza cel mai mult pentru achizitionarea smartwatch-urilor.

In functie de nevoile si necesitatile fiecaruia dintre noi, in functie de varsta si de ocupatie, toti alegem sa cumparam smartwatch-ul care restrange toate nevoile noastre. Adolescentii si tinerii isi achizitioneaza ceasurile inteligente pentru a reda muzica din playlistul telefonului mobil pentru a-si descarca anumite aplicatii precum Facebook-ul, Twitter-ul sau jocuri, pentru a se poza sau a se inregistra video, folosesc functia de reportofon a smartwatch-ului, citesc ora care se afiseaza atat digital cat si analog sau isi verifica e-mailul. Pe de cealalta parte insa, persoanele de varsta a doua si a treia opteaza pentru achizitionarea acestor minuni tehnologice pentru a vedea ora mai mare, pentru a consulta vremea sau a-si contoriza pasii pe care ii fac in fiecare zi prin intermediul anumitor aplicatii ce trebuie descarcate pentru a putea fi folosite. Oamenii de afaceri insa sunt pe departe cei mai mari consumatori ai smartwatch-urilor mai ales datorita faptului ca isi pot consulta mesajele si apelurile discret in timpul sedintelor.

Smartwatch-urile sunt folosite atat de catre tineri cat si de catre persoanele mai varsta, singura diferenta fiind aceea ca fiecare dintre noi optam pentru ceasurile inteligente care ne acopera cea mai mare arie de necesitati.