Sonare de pescuit – Firme producatoare

10

Indiferent daca vorbim de pescuit ca un hobby sau ca o ocupatie de zi cu zi fiecare pescar in parte este constient ca trebuie sa detina cele mai avansate scule si tehnologii atunci cand merg la pescuit, asta daca isi doresc o captura impresionanta. Sonarele de pescuit sunt ultimele gadgeturi aparute in acest domeniu, ele venind in ajutorul pescarilor, oferindu-le mai multe informatii despre apa, temperatura ei, pestii care se gasesc in ea, viteza lor, specia etc

Cea mai mare firma producatoare de astfel de sonare de pescuit este Humminbird. Aceasta a fabricat de-a lungul timpului numeroase sonare de pescuit care de care mai performante, cu preturi accesibile pe gustul fiecarui utilizator. Firma Lawrence activeaza si ea in acest domeniu de ceva timp insa persoanele care au testat atat produsele de la Lawrence cat si pe cele de la Humminbird sunt de parere ca cele din urma sunt mai precise si mai rezistente. Ideea este ca cei care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala in compania Humminbirds apar in fiecare zi cu idei noi de astfel de gadgeturi, ultima generatie de sonare de pescuit pe care au lansat-o fiind cea Matrix despre care se spune ca ar fi cea mai buna chiar daca este putin mai costisitoare spre deosebire de celelalte sonare de pescuit de pe piata.

Alte firme producatoare de pescuit spre care va puteti orienta daca sunteti in cautarea unui astfel de dispozitiv electronic sunt – Giga Tech, Sea King, Raymarine etc Indiferent de firma care produce aceste gadgeturi, in functie de banii pe care ii aveti la dispozitie puteti cumpara un sonar acceptabil, la buna calitatea, majoritatea companiilor ocupandu-se in continuu de modernizarea lor.