Sonarul de pescuit multiplu

4

Majoritatea nu ne putem decide care sonar de pescuit este cel mai bun pentru noi mai ales datorita faptului ca obisnuim sa pescuim atat de pe mal cat si din barca iar cele mai multe sonare sunt fabricate separat pentru ambele domenii. Cu toate acestea trebuie sa stiti ca s-a inventat si sonarul de pescuit care serveste ambelor cauze, respectiv poate fi folosit si de pe barca dar si de la mal.

ET Fish Finder este sonarul de pescuit care poate fi utilizat de cei care nu au intotdeauna chef sa iasa cu barca sau vor pur si simplu sa leneveasca pe mal in timp ce pescuiesc. Dispozitivul electronic surprinde inca de prima data utilizatorul mai ales datorita dimensiunilor sale reduse dar si designe-ului inovativ. In plus, acesta a fost fabricat pentru persoanele de toate varstele, nenecisitand operatiuni complexe pentru a putea fi folosit. Chiar daca va consuma putina energie asta nu inseamna ca ET Fish Finder nu beneficiaza si de functii multiple. Gadgetul poate fi utilizat la dimensiuni cuprinse intre 0 si 30 de metri, unghiul receptorului sau scanand un con de aproximativ 40 de grade. In cazul in care obisnuiti sa analizati intai topografia apei, display-ul ecranului cu rezolutia de 64 x 64 de pixeli va va ajuta sa o vizualizati mai bine. In plus, acest sonar de pescuit detine functia de zoom astfel incat puteti vedea cu o mai mare claritate pestii sau pragurile. Alimentarea se face pe baterii AA x 4 iar gadgetul mai beneficiaza si de alarma care ne avertizeaza in cazul in care pestii intra in aria de scanare.

Pretul acestui sonar de pescuit multiplu este de aproximativ 400 Ron, pret relativ mic in comparatie cu functiile complexe pe care ni le ofera dar si in comparatie cu alte sonare de pescuit de pe piata care prezinta aceleasi caracteristici dar care pot depasi si dublul acestei sume.