Sonarul de pescuit Outdoor Wireless

5

Unul dintre cele mai folosite sonare de pescuit la ora actuala este ET Outdoor Wireless. Acesta este preferat atat de catre pescarii amatori cat si de catre cei care isi dedica intreaga activitate profesionala acestui domeniu, mai ales datorita faptului ca gadgetul beneficiaza de  long-rage wireless operation system.

ET Outdoor Wireless este un sonar de pescuit pe cat de complex pe atat de simplu, el fiind destinat localizarii pestilor din toate apele, atat din lacurile sarate, mare sau lagune litorale cat si din ape dulci, balti, rauri sau lacuri. Functionalitatea sa se datoreaza unei sonde independente care nu este legata cu cordon de sonar si care poate fi lansata cu ajutorul unui alt fir in locul in care dorim sa fie scanat. Gadgetul de pescuit poate scana adancimea apei de la 0,7 si  pana la 40 de metri, distanta maxima de utilizare a acestuia fiind de 70 de metri iar conul de scanare de 90 de grade. Printre optiunile display-ului pe care le avem la dispozitie se numara – pestii care se gasesc in apa, configuratia substratului, pozitia pe care o ai tu si pestii, adancimea apei dar si adancimea la care se afla pestii.

Sonarul de pescuit Et Outdoor Wireless functioneaza cu ajutorul a 4 baterii alcaline de tip AAA iar pentru a alimenta sonda independenta este necesar sa ii punem o baterie de tip CR 2032. Din punctul de vedere al designe-ului si marimii sale acesta are dimensiuni reduse iar constructia sa a fost realizata cu ajutorului unui plastic foarte rezistent de culoare galbena care iese in evidenta din departare. Un avantaj pe care designe-ul acestui sonar de pescuit il ofera este acela ca pe laturile sale prezinta doua benzi de cauciuc cu striatii, acestea permitand o tinere mai buna in mana chiar si in cazul in care dispozitivul este ud.