Sonarul Humminbird 561 Dual Beam

6

Persoanele care au ca principal hobby pescuitul stiu deja ca compania care produce cele mai bune sonare de pescuit atat de pe teritoriul tarii noastre cat si de pe teritoriul altor tari din lumea intreaga este Humminbird.

Unul dintre cele mai bune sonare de pescuit care se gasesc sub acest brand este Humminbird 561 Dual Beam. Acest dispozitiv ne ofera un display simplu de tip LCD de culoare alb – negru si o sonda independenta din gama Dual Beam Plus. Pescarii care si-au achizitionat deja acest tip de sonar au ramas impresionati mai ales de raportul calitate-pret al acestuia dar si de faptul ca poate actiona la o adancime maxima de 244 de metri, lucru rar intalnit in acest domeniu pentru un sonar portabil atat de redus in dimensiuni. Un alt avantaj pe care il are acest dispozitiv electronic de pescuit spre deosebire de celelalte este acela ca nu prea tine cont daca apele in care se scaneaza sunt tulburi sau cristaline ori daca apa este dulce sau sarata. Acest lucru se datoreaza in cea mai mare parte celor doua frecvente de care acesta dispune, respectiv de 83 si 200 de Khz. Display-ul gadgetului nu lasa nici el de dorit, acesta avand dimensiunea de 5 inch si o rezolutie de 320 x 320 de pixeli. In plus, sonarul Humminbird 561 Dual Beam prezinta spre deosebire de alte dispozitive de acest gen si doua unghiuri de acoperire, unul de 20 si altul de 60 de grade.

Caracteristicile principale pe care le are Humminbird 561 sunt – puterea mare, doua frecvente si 2 unghiuri, rezolutie mare la display, detectarea vitezei pestilor, a temperaturei apei, iluminarea pe timp de noapte etc In plus, principala caracteristica pentru care acest dispozitiv pentru pescuit este atat de apreciat este pretul lui, compania Humminbird bazandu-se intotdeauna pe deviza – Ieftin si Bun!