Sonarul produs special pentru barci

8

Atunci cand iubesti sa te relaxezi pescuind este impetuos necesar sa te dotezi cu tot felul de scule si instrumente care sa te ajute sa prinzi tot pesti care de care mai mari si mai unici. Pescarii care prefera sa pescuiasca din barca adora sa isi achizitioneze tot felul de sonare care sa ii alerteze in cazul in care apa in care actioneaza detine pesti sau nu.

Sonar Lawrance Elite 3X a fost special produs de catre persoanele care isi desfasoara activitatea in compania Lawrence pentru cei care iubesc pescuitul cu barca. In cazul in care detineti un caiac, o barca mai mica sau una gonflabila, acest sonar de pescuit este ideal pentru dumneavoastra. El vine la pachet cu doua frecvente de 200 si 83 de Khz dar si cu un ecran color cu rezolutie mare si imagine clara. Ambele frecvente au rolul lor, cea de 200  de Khz are avantajul de a separa in apa pestii pe care ii tintim de momeala, avand un con de scanare de aproximativ 20 de grade si fiind extrem de folositoare celor care pescuiesc folosind tehnica drop-shot. De cealalta parte, frecventa de 83 de Khz este utila in cazul in care obisnuiti sa pescuiti cu barca pe lacuri sau pe suprafete mai largi si doriti sa tintiti pestii mai mari, unghiul de scanare al acestei frecvente fiind de 60 de grade.

Optiunile suplimentare care se regasesc la sonarul pentru barci Lawrance Elite 3X sunt – verificarea temperaturii apei in care pescuiti, iluminarea pe timp de noapte, masurarea adancimii apei, identificarea pragurilor, masurarea vitezei pestilor si pozitia lor, precum si avertizarea in cazul in care acestia au intrat in raza de actiune a sonarului.