Top 2 carduri CF pentru aparatele foto

16. descărcare

Printre mediile de stocare cele mai cautate pentru dispozitivele foto – video, exceptand HDD-urile externe si SD cardurile se numara si cardurile CF. Prescurtarea de CF vine de la Compact Flash. Acestea sunt o alegere buna atat pentru fotografii profesionisti cat si pentru cei amatori, in general pentru cei care vor sa isi pastreze fotografiile in siguranta ani de zile.

In topul 2 al celor mai performante si mai accesibile carduri Compact Flash de pe piata din domeniu din Romania, din punctul de vedere al raportului calitate – pret, mentionam –

  1. SanDisk Compact Flash Extreme Pro UDMA7. Acest mediu de stocare este perfect pentru cei care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala in domeniul fotografiei. Detine o capacitate de stocare de 64 de GB, avand viteze extrem de mari la scriere. In plus, producatorul ne garanteaza ca acest card CF este foarte stabil si ne poate pastra in siguranta fisierele pe care le stocam in el astfel incat sa nu ne trebuiasca doua medii de stocare pentru pastrarea lor. Denumirea de UDMA7 este de fapt standardul conform caruia cardul CF este certificat, astfel incat dispozitivele foto – video care folosesc acest card sa beneficieze de toata puterea de scriere. Doritorii acestui card Compact Flash il pot achizitiona atat din magazinele de domeniu cat si din mediul virtual, aici putand avea ocazia sa il gaseasca si la reducere in anumite perioade ale anului.
  2. SanDisk Compact Flash Extreme Pro UDMA6. Acest mediu de stocare este recomandat in general persoanelor amatoare in ale fotografiei, datorita memoriei de stocare de numai 16 GB. Produsul este certificat conform standardului UDMA6 si este foarte apreciat de catre fotografii care utilizeaza DSLR Full Frame, acestia avand nevoie de o viteza de scriere mai mare pe card pentru fotografii. Accesoriul foto – video poate fi achizitionat atat din magazinele de profil din marile orase cat si de pe interent, la un pret care variaza intre 100 si 300 de Ron.