Top 3 bratari smart

4

Bratarile inteligente au ajuns deja sa fie un gadget must have la mainile persoanelor care practica zilnic activitati sportive si nu numai, ele fiind apreciate si de catre persoanele care tin la sanatatea lor dar nu dispun de timpul necesar pentru a face sport in fiecare zi.

Pe teritoriul Romaniei aceste gadgeturi sunt cumparate din ce in ce mai mult insa exista si persoane care nu stiu exact la ce model sa se opreasca atunci cand isi doresc sa aiba la mana un astfel de gadget. Aici va ajutam noi cu un top 3 al celor mai bune bratari fitness ce se gasesc de cumparat in magazinele de profil din tara noastra –

  1. POLAR A360 – Aceasta este una dintre cele mai scumpe bratari de fitness ce se gaseste de cumparat in Romania, pretul ei plecand de la 700 de Ron in functie de fiecare magazin in parte care o are la vanzare. Costul ridicat se datoreaza mai ales datorita autonomiei acesteia, producatorii ei atingand pragul maxim de tinere a bateriei, respectiv 2 saptamani. Din punctul de vedere al design-ului cureaua bratarii este alba iar display-ul dreptunghiular. Printre functiile ei cele mai importante, mentionam – ecranul cu touch care ne anunta apelurile si mesajele pierdute, senzorul de puls etc

 

  1. FITBIT ALTA – Compania Fitbit este cea mai cunoscuta din punctul de vedere al producerii acestor gadgeturi insa specialistii spun ca preturile pe care ei le practica sunt destul de mari pentru piata electronica din tara noastra. Cu toate astea multe persoane de la noi au ales sa achizitioneze aceasta bratara Smart, ea fiind dotata atat cu functiile clasice cat si cu un sistem de avertizare prin vibrare in cazul in care nu ai mai facut activitati sportive de multa vreme. De asemenea, aceasta este rezistenta la apa iar autonomia bateriei este de aproximativ 5 zile.

 

 

  1. EVOLIO LINKFIT – Cei de la Evolio au intrat de curand pe piata bratarilor inteligente cu un dispozitiv frumos din punct de vedere estetic, ce se gaseste de cumparat in mai multe culori. Pretul de comercializare incepe de la 180 de Ron, bratara avand caracteristicile clasice unui astfel de gadget dar si functii suplimentare.