Top 3 cele mai bune aplicatii VR

8

Ochelarii Virtual Reality nu mai sunt demult o noutate pentru pasionatii de gadgeturi, ei fiind detinuti in zilele noastre de aproape toti tinerii care au un smartphone. Aplicatiile care se gasesc pe Google Play compatibile cu aceste dispozitive apar din ce in ce mai multe pe zi ce trece insa cei care au profitat la maxim de aceasta tehnologie ne recomanda cele mai bune 3 aplicatii pentru ochelarii VR –

  1. Cmoar VR Cinema Pro – Aceasta aplicatie se gaseste de descarcat doar in versiunea Demo, cea Full necesitand platita. Cu toate acestea o puteti incerca pentru a avea parte de experienta de neuitat chiar la tine in pat, Cmoar Cinema Pro oferindu-ti cu cea mai mare acuratete un cinema chiar la tine acasa. Pe Google Play se mai gasesc de downloadat multe astfel de aplicatii insa aceasta este construita cel mai bine pentru utilizatorii de ochelari VR.
  2. Insidous VR – Una dintre cele mai horror aplicatii atat la propriu cat si la figurat este Insidous VR. Aceasta a fost construita cu scopul de promovare al unuia dintre cele mai horror filme posibile – Insidous 3 iar specialistii va recomanda sa stati in pat in momentul in care o folositi si daca stati prost cu inima e mai bine sa o ocoliti.
  3. VRSE – Virtual Reality – Daca vrei sa experimentezi realitatea de zi cu zi, atunci VRSE este aplicatia potrivita pentru tine. Aceasta contine documentare si mini-filme inspirate din viata de zi cu zi, oferindu-ti lumea la picioare in timp ce stai relaxat pe fotoliul din sufragerie.

Pe Google Play se gasesc sute de aplicatii concepute special pentru persoanele care detin un astfel de gadget acasa, calitatea lor depinzand si de tipul de dispozitiv folosit, de smartphone-ul cu care conectati ochelarii dar si de cei care le-au conceput.