Top 3 gadgeturi pentru bucatarie

12

Indiferent daca suntem bucatari profesionisti sau doar in stadiul de amatori, bucataria este locul in care fiecare dintre noi ne retragem atunci cand papilele gustative ne cer lucruri noi. Dar ce ne facem atunci cand dorim sa gatim ceva nu foarte traditional, o reteta care am gasit-o pe internet ce presupune curatarea porumbului fiert sau a taierea untului cat mai precis?! Ei bine, pentru asta au fost inventate si gadgeturile de bucatarie, dispozitive inteligente care nu sunt folosite foarte des dar pe care daca nu le ai munca iti este mult mai grea.

In topul 3 al celor mai bune gadgeturi ce pot fi folosite in bucatarie, merita precizate –

  1. APARATUL CARE AJUTA LA CURATAREA PORUMBULUI

Atunci cand avem de curatat porumb este destul de dificil deoarece in afara de faptul ca ne vom murdari pe maini si vom imprastia mizeria in toata bucataria, nici boabele nu se pot lua perfect de pe stiulete. Din acest motiv a fost inventat dispozitivul inteligent de curatare a porumbului. El are o forma rotunda si plata, in mijloc prezentandu-se cu o gaura unde intra porumbul. Nu va trebui decat sa apasati pe el si voila, boabele sunt scoase perfect. Aparatul se gaseste de cumparat pe Amazon la un pret mic de 10 dolari.

  1. APARATUL DE FELIAT UNTUL

Aveti musafiri care au dormit la dumneavoastra si trebuie sa le preparati micul dejun?! Ce te faci atunci cand de-abia ai scos untul din frigider, e tare si nu il poti taia cum ai vrea?! Atunci este momentul sa pui in functiune dispozitivul inteligent pentru taiatul untului intarit. El se gaseste de cumparat tot pe Amazon la pretul de 15 dolari.

  1. APARATUL PENTRU CURATAT ARDEII

Este foarte important ca atunci cand pui muraturile pentru iarna, cand faci ardei umpluti sau alta delicatesa din ardei sa ii cureti foarte bine de seminte. Cel mai bine ar fi sa ai la dispozitie acest gadget care se gaseste de achizitionat la pretul de doar 5 dolari.