Top 3 ochelari VR

10

Atat magazinele de profil din marile orase ale tarii cat si cele care isi desfasoara activitatea in mediul online s-au umplut de gadgeturi in ultimii ani, cererea fiind din ce in ce mai mare pentru ochelarii de tip realitatea virtuala. In cazul in care doriti sa va achizitionati un astfel de gadget dar nu stiti care ar fi cel mai potrivit pentru dumneavoastra, noi va relatam top 3 al celor mai buni ochelari VR de pe teritoriul tarii noastre –

  1. Ochelarii de realitate virtuala Samsung Gear VR – Cei de la Samsung nu se lasa mai prejos nici cand vine vorba despre crearea acestui tip de dispozitiv, specializandu-se in toate gadgeturile si nu numai in smartphone-uri si televizoare. Gear VR sunt considerati a fi unii dintre cei mai buni ochelari de realitatea virtuala de pe piata, singurul inconvenient pe care il au fiind compatibilitatea lor cu alte telefoane. Astfel, in cazul in care nu detineti un telefon marca Samsung, Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge Plus sau Note 5, nu aveti de ce sa vi-i achizionati, ochelarii nefiind compatibili cu alte telefoane inteligente.
  2. Zeiss VR One – Datorita compatibilitatii lor cu absolut orice smartphone care se incadreaza dimensiunilor de pe ambalaj, acesti ochelari de realitatea virtuala sunt considerati cea mai buna achizitie daca iti doresti sa experimentezi si alte lumi. In plus, pentru ei au fost create sute de aplicatii care se gasesc de descarcat atat in Google Play cat si in App Store.
  3. Homido VR 3D – Producatorii acestor ochelari virtuali erau sa depaseasca vanzarile celor de la Samsung in momentul in care au fost lansati pe piata. Acestia au exact aceleasi caracteristici pe care le detin si ochelarii Gear VR insa sunt compatibili cu aproape orice tip de smartphone dar si cu telefoanele celor de la Apple. Astfel, daca va decideti sa va cumparati acesti ochelari de realitate virtuala aflati ca gasiti nenumarate aplicatii pentru ei in App Store dar si in magazinul Google.