Tuner TV Extern Stand – alone

2. tuner-tv-extern-standalone-9-450x350

Conectarea consolelor de jocuri, receptia programelor tv dar si transformarea unui videoproiector in televizor nu a fost nicicand mai simpla daca ai la dispozitie acest tuner TV Extern fara PC. Datorita tehnelogiei de scanare progresiva de care acesta dispune, programele tv vor putea fi vazute stabil si foarte clar, tunerul beneficiind de tehnologia PLL. Pentru cine nu stie, PLL este prescurtarea de la Never Leave Station Frequency Phase Lock, functie care ajuta la claritatea si stabilitatea imaginii pe care dispozitivul o transmite utilizatorului.

Tunerul TV Stand – alone nu are nevoie de o conectare in prealabil la un laptop sau la un calculator, acesta fiind de sine statator, de aici venind si denumirea sa. Imaginea tridimensionala data de acest tuner este extrem de clara si de buna, dispozitivul fiind capabil sa reduca si zgomotele din fundal, imbunatatind astfel calitatea video si audio a canalelor tv pe care le urmariti. In cazul in care sunteti obisnuiti sa faceti mai multe lucruri deodata atunci cand va uitati la televizor, tunerul TV Extern Stand – alone vine in ajutorul dumnevoastra beneficiind de functia picture in picture, respectiv PIP, permitandu-va astfel sa va divizati ecranul in doua si in acest mod sa puteti lucra atat la proiectele pe care le aveti de facut la munca dar in acelasi timp sa vizionati si emisiunile sau filmele favorite pe care vi le pun la dispozitie providerii de cablu.

In pachet veti descoperi o telecomanda care va va facilita utilizarea acestui dispozitiv, un alimentator de 5 V – 1 A, instructiunile de utilizare care sunt din pacate in limba engleza, doua cabluri, unul VGA si unul Audio, precum si un suport care permite montarea tunerului in pozitie verticala. Greutatea lui este de aproximativ 103 grame, dimensiunea lui nedepasind 13 cm. Printre caracteristicile sale cele mai importante mentionam – poturile VGA IN, VIDEO IN, AUDIO OUT SI VGA OUT, ANT IN, precum si PC AUDIO.

Tunerul TV Extern Stand – alone este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa il foloseasca in diverse configurari, sa urmareasca emisiunile preferate si pe alte tipuri de monitoare care nu trebuie neaparat legate la un calculator etc