Tunerul TV Leadtek TV2000 XP Global

21. tv2000xp-global-3a93d9bac632cee325749c86b9e7b3fd

La un pret nu mai mic de 100 de Ron si nici mai mare de 200 de Ron, tunerul tv Leadtek TV2000 XP Global este alegerea perfecta pentru persoanele care adora sa urmareasca posturile tv oferite de providerii de cablu la care sunt abonati si pe calculator, nu numai pe banalul televizor. In plus, compania Leadtek este pe teritoriul tarii noastre lider producator de tunere tv, aceasta punandu-ne la dispozitie si un site dedicat dar si un club unde ne putem inscrie daca avem produse de la ei si avem nevoie de asistenta.

Tunerul tv Leadtek TV2000 XP Global este extrem de popular in tara noastra si datorita pretului scazut pe care il are comparativ cu alte astfel de dispozitive de pe piata. Acest lucru se datoreaza in cea mai mare parte raportului calitate – pret care este excelent. Printre functiile si caractersiticile cele mai importante pe care acest tuner tv usb le ofera utilizatoilor sai, enumeram –

  1. Funtia PIP, respectiv Picture in Picture care ne ajuta sa impartim ecranul calculatorului in doua pentru a putea urmari canalele tv dar si sa lucram la anumite proiecte pe care le avem de facut.
  2. Functia Direct Burn DVD care ne ajuta sa inregistram emisiunile pe care le dorim direct pe un DVD.
  3. Optiunea Time Shifting necesara atunci cand dorim sa programam o inregistrare la o anumita data si ora deoarece nu avem timp sa o vizionam cand se transmite.
  4. Interfata PCI.
  5. Suport NTSC, PAL I/DK, PAL BG/DK, PAL M/N, SECAM LL, SECAM BG.
  6. Tuner Radio FM pentru a capta si posturile de radio.
  7. Mod de codare MPEG 1/2/4/VCD/DVD/WMV.
  8. Teletext etc

Cerintele minime pe care trebuie sa le intruniti pentru conectarea acestui dispozitiv sunt Microsoft Windows XP, 2000 sau Vista, DirectX 8.1 si o placa de sunet de minim 16-bt. In ambalajul producatorului veti descoperi si o telecomanda care va va asigura o utilizare a tunerului tv mult mai facila, cu buton dedicat pentru teletext, dispozitivul in sine si instructiuni de utilizare. El poate fi cumparat atat din magazinele de profil cat si din mediul online.