Un mini-Pc cat o cutie de Coca Cola

8

G2 Mini Pc Bay Trail CR Z37357 este unul dintre cele mai noi si mai interesante gadgeturi aparute pe piata la ora actuala. Caracteristica prin care acest dispozitiv se deosebeste de altele de acelasi tip este dimensiunea sa redusa dar si performanta de care da dovada.

Majoritatea dintre noi ne-am obisnuit sa ramanem conservatori in ceea ce priveste incercarea noilor gadgeturi de pe piata si am ramas la vechiul desktop sau laptop cu care eram obisnuiti. Acesta este si motivul pentru care a fost creat acest mini-laptop, producatorii sai incercand sa simplifice viata celor care nu au renuntat inca la desktop-uri. Astfel, ei au incercat sa adune aceleasi caracteristici impresionante si poate chiar mult mai mult de atat intr-o carcasa in miniatura, avand forma unei cutii de Coca Cola. Asa a aparut G2 Mini Pc Bay Trail Cr Z37357 un mini-pc la care atasezi o tastatura si un mouse pentru a beneficia de experienta Windows-ului 10 atat pe un monitor cat si pe televizor. Utilizarea sa este foarte facila, gadgetul necesitand doar sa fie asezat discret in spatele monitorului sau al televizorului si cu ajutorul tastaturii sau al mouse-ului sa faci aceleasi lucruri pe care le faceai si pe un laptop sau desktop. Astfel, iti poti citi cu usurinta mail-urile pe un ecran mai mare, sa urmaresti stirile, sa joci un joc sau sa iti verifici mesajele de pe retelele de socializare etc

Procesorul de care beneficiaza acest mini-pc este Atom Z3735F Bay Trail, avand 1.8 Ghz. Acesta lucreaza impreuna cu o memorie RAM de 2GB DDR3L, lucru care fac posibila neintreruperea Windows-ului 10 si functionarea lui la nivelul optim. Conectarea la internet se poate realiza atat prin intermediul unei mufe clasice cat si prin WIFI. Dintre functiile sale cele mai importante mentionam – camera foto si video, conectarea unui microfon sau a castilor etc De asemenea, memoria acestui mini-pc se poate extinde atat prin adaugarea unui HDD de cel mult 3 TB, cat si prin intermediul unui card de maxim 128 GB.

Pretul mini-pc-ului G2 Mini Pc Bay Trail CR Z37357 variaza in jurul de 140 de dolari.