Un mini-Pc de buzunar

9

De cate ori nu am avut nevoie fiecare dintre noi de unele fisiere din calculatorul personal pe care le aveam acasa si nu aveam cum le lua dupa noi deoarece ele erau pe un desktop?! Ei bine, persoanele care isi desfasoara activitatea zilnica in domeniul producerii gadgeturilor au ajuns la concluzia ca este nevoie urgenta de un mini-pc de buzunar pentru a avea la dispozitia noastra orice fisier oricand ne trebuie. Asa a aparut mini-pc-ul de buzunar Kangaroo Desktop.

Cei din compania InFocus au prezentat pentru prima oara in vara acestui an un mini-desktop de buzunar. Pretul lui este foarte mic, costand chiar mai putin decat un smartphone, mini-pc-ul Kangaroo Desktop valorand aproximativ 100 de dolari. Procesorul marca Intel Atom x5-Z8500 Cherry Trail nu depaseste deloc asteptarile utilizatorilor, acesta ruland extrem de bine pentru un mini-pc de dimensiune atat de redusa. Gadgetul ne pune la dispozitie o memorie RAM de 2GB si cu un spatiu de stocare generos de 32GB ce poate fi extins la nevoie cu ajutorul unui micro SD. Singurul inconvenient pe care acest dspozitiv il are este acela ca nu a fost dotat cu un port Ethernet insa suporta dual band 802.11 ac WIFI. O alta conectivitate pe care el ni-l ofera este aceea de Bluetooth.

Caracteristica principala pe care o are mini-pc-ul de buzunar Kangaroo Desktop spre deosebire de alte gadgeturi din aceiasi gama este un fingerprint reader. De asemenea, dispozitivul pune la dispozitia utilizatorului si 2 porturi USB dar si un dock cu port HDMI. Din punctul de vedere al designe-ului sau acesta este destul de inovativ, fiind conceput special pentru a intra intr-un buzunar. De asemenea, carcasa din care acest mini-pc este construit este una dura, cu rezistenta ridicata la zgarieturi dar si la praf.